Πασαδόρος από το Βέλγιο στο Μαρκόπουλο

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου καλωσορίζει τη Lara Nagels στην γυναικεία ομάδα της Volleyleague.

Η 25χρονη (1997) διεθνής αθλήτρια από το Βέλγιο, αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου, έχει ύψος 1.82 και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της βελγικής VC Oudegem, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο της χώρας της. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Hermes Oostende, ενώ με την φανέλα της εθνικής ομάδας του Βελγίου, η Nagels κατέκτησε πέρυσι το Nations Cup.

Τα πρώτα λόγια της Lara ως αθλήτρια του ΑΟΜ, ήταν τα εξής:

"Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά σε ομάδα του εξωτερικού. Δεν γνωρίζω πολλά για τη Volleyleague, αλλά έχω βρεθεί ήδη μία φορά στη Σαντορίνη (σ.σ. κόντρα στον ΑΟ Θήρας την περσινή σεζόν) και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στο Μαρκόπουλο την επόμενη σεζόν και ελπίζω να πετύχουμε μαζί πολλά και όμορφα πράγματα".

O Ιταλός τεχνικός του Μαρκοπούλου, Pasqualino Giangrossi, δήλωσε για την μεταγραφή της Lara:

"Η Λάρα είναι μία νέα, αλλά έμπειρη αθλήτρια. Της μίλησα και μπορώ να πω πως εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος σε ότι αφορά στο βόλεϊ. Έχε εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι η συμπεριφορά της. Μιλώντας μαζί της κατάλαβα πως είναι ένα πολύ θετικό άτομο, γεμάτο ενέργεια και με την λαχτάρα να κάνει κάτι ξεχωριστό μαζί μας. Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί".

Για το Γραφείο Τύπου ΑΟ Μαρκοπούλου