Νέο πρόσωπο στον πάγκο του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Ο Σύλλογός μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Κερκινέ στην Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

 Ο Γιώργος Κερκινές, με μακρά διαδρομή και εμπειρία στον χώρο του Βόλεϊ, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΠΑΟ Κουκακίου το 1992, στον οποίο υπήρξε Προπονητής στις Ομάδες Παίδων, Κορασίδων αλλά και Ανδρών και Γυναικών.

Ενδεικτικά επίσης αναφέρουμε ότι έχει διατελέσει Βοηθός Προπονητή στις ομάδες: Α.Σ. Παπάγου, Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ., Πανελλήνιος Γ.Σ. και Γ.Σ. Ηλιούπολης.
Τα τελευταία 3 χρόνια υπήρξε Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Α.Σ. Ηλιούπολης στην Β’ Εθνική κατηγορία καθώς και υπεύθυνος Ακαδημιών.
Ο Γιώργος Κερκινές αναλαμβάνει τις τύχες της Ομάδας μας, με στόχο την θετική πορεία της στο προσεχές Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας, η Διοίκηση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου καλωσορίζει τον νέο και φιλόδοξο Προπονητή και του εύχεται δύναμη, κουράγιο και κάθε επιτυχία στο έργο του.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Κερκινές δήλωσε:
“Mε μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση για να είμαι στο τιμόνι του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Χαίρομαι που γίνομαι μέλος μιας σπουδαίας οικογένειας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή, υγιή αθλητική χρονιά και ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.”
Από την Διοίκηση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου.