Στον Μυγδονιακό η Δέσποινα Γερομιχαλού

H Δέσποινα Γερομιχαλού εντάχθηκε στο νεανικό δυναμικό του Μυγδονιακού για την νέα περίοδο 2020 - 2021.

Η 20χρονη ακραία βρέθηκε αντίπαλος των Πορτοκαλί στο παρελθόν αγωνιζόμενη για ομάδες της Β Εθνικής, ενώ έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων του 2014 με προπονήτρια την κ.Κοκκίνου. Ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά διένυσε και πέρσι αγωνιζόμενη στην κατηγορία της Preleague.
Οι στόχοι του Μυγδονιακού σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη της στην έμπειρη προπονήτρια, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους για την απόφασή της.

"Οι θετικές εμπειρίες μου από την κόουτς μερικά χρόνια πριν στο Πανελλήνιο Κορασίδων, καθώς και ότι η νέα μου ομάδα έχει όραμα αλλά και ταλαντούχες αθλήτριες, ήταν αυτά που καθόρισαν την απόφασή μου. Παρακολούθησα τον Μυγδονιακό, αγωνίστηκα εναντίον του και ζήλεψα το ότι ένας σταθερός κορμός αποτελείται από εργάτριες που αγαπούν το βόλει και προσπαθούν το καλύτερο για την ομάδα, σαν εμένα. Τώρα που είμαι κι εγώ μαζί τους, έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία ένιωσα στις προπονήσεις ήδη λίγο από την ένταση και το πάθος τους, όπως ακριβώς μου αρέσει κι εμένα στο βόλει!"

Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε τα καλύτερα, για μια νέα χρονιά όπως τη θέλουμε και με επιτυχίες.

πηγή: mygdoniakos.gr