Απόλλων Νάξου: Καταγγελία «φωτιά» κατά του αντιδήμαρχου αθλητισμού

Το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί το σωματείο του Απόλλωνα Νάξου μετά τον καταμερισμό των προπονητικών ωρών ανάγκασε τους ανθρώπους του συλλόγου να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω και από την αρχική τους δημόσια διαμαρτυρία να προβούν πλέον σε επίσημη καταγγελία που κατατέθηκε χθες Πέμπτη 22/9 και πρωτοκολλήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Το σωματείο της Νάξου στρέφεται ονομαστικά κατά του αρμόδιου αντιδήμαρχου αθλητισμού με σοβαρές καταγγελίες οι οποίες αναφέρουν ότι ο ίδιος μεροληπτεί υπέρ του Πανναξιακού ΑΟΝ, ο οποίος όπως αναφέρει η καταγγελία δεν πληροί τα απαιτούμενα για να δικαιούται ώρες προπόνησης, αλλά παρόλα αυτά έχει λάβει τις καλύτερες ώρες στο κλειστό γυμναστήριο.

Η προπονητική ώρα 22:00 - 23:30 για κορίτσια ηλικίας 10-15 ετών είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ανθρώπους του Απόλλων, οι οποίοι διαπιστώνουν σκοπιμότητα πίσω από όλα αυτά, αφού είναι ένα σωματείο που αναπτύσσεται συνεχώς και όπως δείχνει αυτό ενοχλεί κάποιους.

Μάλιστα, στο έγγραφο της καταγγελίας που ακολουθεί, αναφέρεται ότι σε αυτές τις ώρες προπόνησης το κλειστό γυμναστήριο μένει κενό, καθώς ο Πανναξιακός ΑΟΝ δεν έχει καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα για να μπορεί να εισέλθει στον χώρο.

Πραγματικά, είναι αξιοπερίεργο και εγείρει πολλά ερωτηματικά το γιατί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν εφαρμόζει την δίκαιη κατανομή των ωρών προπόνησης βάσει του πλάνο μοριοδότησης που έχει μάλιστα καταρτίσει ο ίδιος με τους συνεργάτες του και σύμφωνα με τους αθλητικούς παράγοντες του νησιού αποτελεί την πιο δίκαιη λύση.

Σε κάθε περίπτωση, ο δήμος και ο αντιδήμαρχος οφείλουν να απαντήσουν στην επίσημη καταγγελία του Απόλλωνα Νάξου, αλλά πολύ περισσότερο οφείλει να βάλει τάξη στο αλαλούμ που καταγράφεται κάθε χρόνο με τον καταμερισμό των ωρών χρήσης των αθλητικών χώρων.

Διαβάστε την έγγραφη καταγγελία που κατατέθηκε στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:

2022 09 23 1

2022 09 23 4

 

ΠΗΓΗ https://www.sportcyclades.gr