Ο ΑΣ Ελπίς υποδέχθηκε προσφυγόπουλα από την Ουκρανία

Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία καλωσόρισε στην οικογένειά της έξι παιδιά από την Ουκρανία μαζί με τις μητέρες τους, που έφτασαν στη χώρα μας για να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ελπίδας Αμπελοκήπων:
 

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων άνοιξε την αγκαλιά της για τους μικρούς πρόσφυγες από την Ουκρανία και τους φιλοξένησε σε μία ξεχωριστή «προπόνηση», στο κλειστό γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης».

Το προπονητικό επιτελείο των Ακαδημιών Βόλεϊ και ο Πρόεδρος του συλλόγου, Απόστολος Σταυρίδης, καλωσόρισαν έξι παιδιά από την Ουκρανία μαζί με τις μητέρες τους, που έφτασαν στη χώρα μας για να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου.

Τα μικρά προσφυγόπουλα συμμετείχαν σε αθλητικές - εκπαιδευτικές δραστηριότητες με μπάλες υπό την επίβλεψη των προπονητών μας, οι οποίοι τους πρόσφεραν μπλουζάκια της Ελπίδας και ανταμείφθηκαν με τα πιο γλυκά χαμόγελα!

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών που φροντίζει τους Ουκρανούς πρόσφυγες στο Περίπτερο 2 της Δ.Ε.Θ.. Ο ΑΣ Ελπίς ανταποκρίθηκε με πολλή χαρά στο σχετικό αίτημα και πλέον επιθυμία όλων είναι αυτή η επίσκεψη των παιδιών στις εγκαταστάσεις του συλλόγου να καθιερωθεί σε εβδομαδιαία βάση!

Επιπλέον, τα παιδιά και οι μητέρες τους προσκλήθηκαν να παρευρεθούν και στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα της Ελπίδας και τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, ώστε να ζήσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί σε κάθε αγώνα στο «Ι. Λεμονίδης» και να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό και το βόλεϊ.

 

πηγή: volleyball.gr