Progetto vollei Summer camp 21

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε από Τρεντίνο ο Κώστας Παπαδόπουλος
Με τη συμμετοχή του προπονητή του ΑΟ Θήρας, Κώστα Παπαδόπουλο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3 Ιουλίου στο ιταλικό Τρεντίνο Άλτο Αντιτζε το θερινό camp εκμάθησης βόλεϊ για νεαρές αθλήτριες «Progetto vollei Summer camp 21».
Ο καταξιωμένος προπονητής της ομάδας μας, που μετά από καιρό βρέθηκε ξανά σε γνώριμο περιβάλλον, μέλος και του Ιταλικού Συνδέσμου Προπονητών βόλεϊ, από την παλιότερη επιτυχημένη θητεία του στους πάγκους των ιταλικών ομάδων G.S Argentario , G.S. Palzola Pavic, Romagnano Sesia, αλλά και τη συνεργασία του με τον Maurizio Moretti στις Εθνικές Κορασίδων, Νεανίδων της Ιταλίας, επιλέχθηκε από το διευθυντή του camp και πρώην προπονητή της «σκουάντρα ατζούρα», Maurizio Moretti, να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, για την εκμάθηση του αθλήματος σε αθλήτριες που είχαν γεννηθεί από 2002-2011. Μαζί με τον κ. Παπαδόπουλο στο προπονητικό επιτελείο του camp ήταν και η θρυλική μορφή του παγκόσμιου γυναικείου βόλεϊ, την ασημένια πρωταθλήτρια κόσμου (1982) του Περού, Carmen Pimentel.
Από τις 26 Ιουνίου μέχρι χθες, που ολοκληρώθηκαν οι δυο κατασκηνωτικές περίοδοι, ο Κώστας Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του, δούλεψαν στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον της μαγευτικής κοιλάδας του Λέντρο, πάνω στη βελτίωση των τεχνικών στοιχείων των αυριανών πρωταθλητριών, με στόχο την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας μέσω της κουλτούρας του παιχνιδιού. Παράλληλα όμως τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να… μυηθούν στα «μυστικά» του αθλήματος, από την διεθνή πασαδόρο της Σκαντίτσι, Letizia Camera, «guest star» του φετινού camp.
Το φινάλε των δύο περιόδων βρήκε τις νεαρές αθλήτριες κατενθουσιασμένες από τη γνώση που απέκτησαν, αλλά και τις καινούριες φιλίες, να φωτογραφίζονται με τους προπονητές τους, που έκαναν το χατίρι τους και υπέγραψαν για ενθύμιο στα μπλουζάκια τους.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος, που χθες επέστρεψε στην Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις , δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την άψογη οργάνωση των διοργανωτών και την αγάπη των νεαρών αθλητριών για το βόλεϊ.