Ο Ολυμπιακός ψάχνει την υπέρβαση στην Ευρώπη κόντρα στην σπουδαία Νοβάρα

 Στο ευρωπαϊκό της ταξίδι επιστρέφει, την Τρίτη (28/11), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα στις 18:00 (COSMOTE SPORT 8HD), οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν μία μεγάλη δύναμη του κορυφαίου ιταλικού πρωταθλήματος, τη Νοβάρα, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Challenge Cup.

Μία σπουδαία ευρωπαϊκή «μάχη» στο Ρέντη, κόντρα στην κάτοχο του Champions League του 2018-19, με τις «ερυθρόλευκες» να στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με «φόντο» τη ρεβάνς των «16» στην Ιταλία, στις αρχές Δεκεμβρίου (6/12).

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Μια καλή ευκαιρία για εμάς, να αντιμετωπίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα και να δούμε το επίπεδό μας εναντίον της, κάτι που θα μας βοηθήσει να μελετήσουμε τον εαυτό μας, για να γίνουμε καλύτεροι και να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Πρέπει να παλέψουμε και να κρατήσουμε υπό πίεση τη Νοβάρα από τη γραμμή των 9 μέτρων. Η πίεση είναι με το μέρος τους, κάτι που εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Αύριο, παίζουμε με μία ομάδα που αγωνίζεται σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Ξέρουμε, ότι δεν θα μας χαριστεί τίποτα, πρέπει να παλέψουμε για κάθε βαθμό, να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο παιχνίδι, για να παραμείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Περιμένω ένα ματς υψηλής ποιότητας και είμαι ενθουσιασμένη που θα μπορέσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε παίκτριες κορυφαίου επιπέδου».