Στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις εστιάζει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός

Το ενδιαφέρον τους στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις έχει στρέψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Μπουργκάς από τη Βουλγαρία, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Challenge Cup ανδρών (30/11, 19.00 COSMOTE SPORT 6 HD).

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο τάι μπρέικ από τον Παναθηναϊκό και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός στη Βουλγαρία θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Για την 8η αγωνιστική του Βουλγάρικου πρωταθλήματος, η Μπουργκάς ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 σετ από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και ρεκόρ 3-5. Στην Μπουργκάς αγωνίζεται ο Βούλγαρος διαγώνιος Νικολάι Ουτσίκοφ που τη σεζόν 2017-2018 φόρεσε τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ..

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Μολδαβός Βετσέσλαφ Προζόροφ και ο Ισραηλινός Τιράν Σαΐνο.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι:
«Δεν θα είναι εύκολο το ματς, λόγω της αξία της αντίπαλης ομάδας, για αυτό θα πρέπει να παλέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε με μια ομάδα που το καλύτερο της όπλο είναι το σερβίς που διαθέτει».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Το παιχνίδι με την Μπουργκάς θα είναι ενδιαφέρον. Είμαστε δύο ομάδες με έμπειρους παίκτες, που θα παλέψουμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο! Εμείς, ως Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, επίθεση, σερβίς, υποδοχή, από την αρχή μέχρι το φινάλε. Ο κόσμος μας θα παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα, θα είναι ο έβδομος παίκτης μας στο γήπεδο. Οπότε, τους χρειαζόμαστε να είναι δυνατοί, να υποστηρίξουν την ομάδα σε αυτή την ευρωπαϊκή πρόκληση! Πάμε Ολυμπιακέ».