Γιώτα: «Την Τετάρτη, όλοι Ρέντη!»

Στους ρυθμούς της ευρωπαϊκής πρεμιέρας την προσεχή Τετάρτη (14/12), με την C.S.M. Βουκουρεστίου στο Ρέντη (19:00), κινείται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την κάτοχο του Challenge Cup, την οποία είχαν αντιμετωπίσει και την περσινή σεζόν, όντας η μοναδική ομάδα που την υποχρέωσε σε ήττα. Στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι, η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντα δίνει στους αθλητές και στις αθλήτριές μας επιπλέον ώθηση και η υποστήριξη του ενισχύει τις προσπάθειες στους αγωνιστικούς χώρους. Με δεδομένο και το προνόμιο που ισχύει για τα ενεργά Μέλη τα οποία έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου την Τετάρτη, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους, αναμένεται οι οπαδοί του Ολυμπιακού να δώσουν δυναμικό παρών στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Στο γεγονός αυτό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της στο osfp.gr η Κατερίνα Γιώτα, η οποία τόνισε τα εξής: «Με βάση την εικόνα που έχουμε δείξει στα τελευταία ματς, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Στις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ καλά και περιμένουμε αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό. Θέλουμε πολύ να διακριθούμε τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη και πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητές για να το πετύχουμε. Σίγουρα περιμένουμε την Τετάρτη και την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Με τον κόσμο μας, όλα είναι πιο εύκολα. Η παρουσία του λειτουργεί πολύ θετικά για εμάς αφού μπορεί να μας δώσει την ώθηση να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για αυτό την Τετάρτη, όλοι Ρέντη!».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ deltasports.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αύριο το πρώτο Ευρωπαϊκό βήμα του Ολυμπιακού »