Πάσχα στους Μολάους για την Εθνική Παγκορασίδων

Πάσχα μαζί με την αποστολή της Εθνικής παγκορασίδων που βρίσκεται στους Μολάους Λακωνίας για προετοιμασία θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπετσος.


Παρακολουθεί προπονήσεις των νέων ταλέντων του ελληνικού βόλεϊ ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων του εθνικού συγκροτήματος.

"Δεν θα μπορούσα να μην είμαι κοντά στο ξεκίνημα των παιδιών μας που χρονιάρες μέρες είναι για πρώτη φορά μακριά από τις οικογένειες τους για τους ιερούς σκοπούς της Εθνικής ομάδας. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει για να γίνει αυτή η προετοιμασία και ειδικά τον δήμαρχο Μονεμβασιάς Ηρακλή Τριχείλη, την αντιδήμαρχο Παναγιώτα Αλειφέρη, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Νίκο Βλάχο και τον δημοτικό σύμβουλο Αργύρη Ευαγγελάκο. Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση στα παιδιά μας και σε όλο τον κόσμο με υγεία και επιτυχίες", είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπετσος.

Η εθνική παγκορασίδων (Κ16) από τις 29 Απριλίου έως και 9 Μαΐου θα βρίσκεται στους Μολάους προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου, των συνεργατών του Θανάση Στράντζαλη, Γιάννη Ρηγάκου και Κατερίνα Θεοδώρου, καθώς και της προπονήτριας του συματείου ΑΠΟΕΛ Μολάων Ειρήνης Καπετάνιου.