Επίσκεψη των αθλητών της Εθνικής παίδων στο Δημαρχείο Μουζακίου

Στο Δημαρχείο στο Μουζάκι βρέθηκε η αποστολή της Εθνικής παίδων και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της περιοχής Θεοφάνη Στάθη.

Οι αθλητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκονται στο Μουζάκι από τις 27 Δεκεμβρίου και πραγματοποιούν τη προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Ντόζη.

Η Εθνική μας ομάδα πήγε τη παραμονή της πρωτοχρονιάς στο δημαρχείο Μουζακίου και στην αίθουδα του δημοτικού συμβουλίου μίλησαν με τον Δήμαρχο Θεοφάνη Στάθη, με τη πρόεδρο του Δ.Σ. και του Ν.Π.Δ.Δ. Μαρία Καραμπέκου, με τον αντιδήμαρχο Νίκο Ζαρνακούπη και τη δημοτική σύμβουλο Ηλία Τρυφέρη.

 


Ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων Παναγιώτης Καβαλλιεράκης εξήρε «τη στήριξη και πολύτιμη βοήθεια που παρέχει ο Δήμος Μουζακίου στα στελέχη και στους αθλητές της Ε.Ο.Π.Π.» και συνέχισε:

«Στη σημερινή πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, αν δεν υπήρχε η συνεισφορά του Δήμου, θα ήταν αμφίβολη η πραγματοποίηση της προετοιμασίας».

Τα λεγόμενά του ενίσχυσε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια ο κ. Ντόζης, επισημαίνοντας ότι «οι συνθήκες στις αθλητικές εγκαταστάσεις (Κλειστό), όσο και στη Μαθητική Εστία είναι εξαιρετικές». «Αν ήταν δυνατόν – πρόσθεσε –, θα μπορούσαμε να κάνουμε εδώ, στο Μουζάκι, όλη την προετοιμασία μας».

Αμφότεροι ευχαρίστησαν θερμά το Δήμαρχο για τη φιλοξενία και σημαντική βοήθεια στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο κ. Στάθης εξέφρασε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την παρουσία της εθνικής ομάδας στο Μουζάκι, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος θα είναι πάντα θερμός υποστηρικτής της και διατεθειμένος να προσφέρει φιλοξενία σε κάθε προετοιμασία εφόσον το ζητήσει. «Είναι πολύ δύσκολες εποχές και ως Δημοτική αρχή προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε τα απαραίτητα χρήματα ώστε να ανταποκρινόμαστε στο μέγιστο δυνατό βαθμό, σε όλα τα αιτήματα που έχουμε από αθλητικές αποστολές για φιλοξενία και ιδιαίτερα προς τις εθνικές ομάδες της Χώρας μας που μας επιλέγουν συχνά για προετοιμασίες τους. Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ παμπαίδων του 2024 είναι ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός και δεσμεύομαι πως ο Δήμος Μουζακίου θα είναι δίπλα στην εθνική ομάδα για οτιδήποτε χρειαστεί».

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας κάθε επιτυχία στους στόχους της καταθέτοντας στα παιδιά-αθλητές την προσωπική εμπειρία του ως παλιός αθλητής υψηλού επιπέδου. Όπως είπε, «οι επιτυχίες έρχονται μετά από πολύ καλή προετοιμασία η οποία διώχνει και το οποιοδήποτε άγχος του πρωταθλητισμού».
 


Με τα καλύτερα λόγια για το Μουζάκι και την προετοιμασία που κάνουν στο Κλειστό μίλησε ο αρχηγός των νεαρών παικτών της εθνικής ομάδας Αλέξανδρος Νανόπουλος, ο οποίος αμέσως μετά χάρισε στο Δήμαρχο Μουζακίου μια συλλεκτική μπάλα βόλεϊ με τις υπογραφές όλων και μια φανέλα της εθνικής.

Στο τέλος της συνάντησης οι παριστάμενοι αντάλλαξαν ευχές και χρόνια πολλά για το νέο έτος απολαμβάνοντας εορταστικά γλυκίσματα που πρόσφερε ο Δήμος.