Άλλη μια διοργάνωση Vintage από την ΕΣΠΕΔΑ

Για μια ακόμη χρονιά η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. πιστή στις πρωτοποριακές ιδέες της, διοργανώνει αγώνες για φίλους του βόλεϊ που δεν αγωνίζονται σε επίσημα πρωταθλήματα.
Μετά τον προγραμματισμό των αγωνιστικών πρωταθλημάτων μας αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ήρθε η ώρα για τους λάτρεις του βόλεϊ να νιώσουν και αυτοί την απόλαυση της συμμετοχής στο ομαδικό αυτό άθλημα, αναζητώντας μία διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα της εποχής με τη συμμετοχή τους στα “vintage”, πάντα με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ανακοινώνονται από την πολιτεία, ώστε να διασφαλιστεί η πρόληψη και η διασπορά της νόσου covid-19 που ταλαιπωρεί την κοινωνία μας.
Τα vintage θα ξεκινήσουν με τα τουρνουά Ανδρών και Γυναικών και σύντομα θα αναρτηθούν οι σχετικές προκηρύξεις καθώς και οι ημερομηνίες δηλώσεων συμμετοχής στο site της Ένωσης ενότητα «Προκηρύξεις» υποενότητα “vintage”, ενώ οι υπηρεσίες της Ένωσης είναι στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
Ελάτε να ξεπεράσουμε τα σύνορα της Ένωσης με συμμετοχές από όλη την Αττική και όχι μόνο απολαμβάνοντας τη μαγική ατμόσφαιρα της αθλητικής συνύπαρξης και να φέρουμε σε επαφή όσο περισσότερο κόσμο γίνεται με το άθλημα του βόλεϊ.
 
 
πηγή: espeda.gr