Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης (14-16/11)

 Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης το διάστημα 14-16 Νοεμβρίου.


Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Φραγκάκης θα είναι 1ος διαιτητής την Τρίτη 14/11 στην αναμέτρηση της Ιταλικής Κιέρι που αγωνίζεται η Μάρθα Ανθούλη με την Γερμανική Ντούντιγκεν για το CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι 1ος διαιτητής την Τετάρτη 15/11 στο παιχνίδι της Γεντίστβο από την Σερβία με την Βακίφμπανκ για το Champions League γυναικών.

Η διεθνής διαιτητής Λόρα Κυριοπούλου θα είναι 1η διαιτητής την Τετάρτη 15/11 στο παιχνίδι της Τσέχικης Κάρλοβατς με την Βόσνικη Γκάτσκο για το CEV Cup γυναικών.

Η διεθνής διαιτητής Ελένη Δανιηλίδου θα είναι 1η διαιτητής την Πέμπτη 16/11 στο παιχνίδι της Πολωντικής Πολίτσε με την Κφαρ Σαμπά από το Ισραήλ για το CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Αγγελίδης θα είναι 1ος διαιτητής την Τετάρτη 15/11 στην αναμέτρηση της Ιταλικής Νοβάρα με την Νορβηγική Ράνταμπεργκ για το Challenge Cup γυναικών.

Η διεθνής διαιτητής Ειρήνη Μουλά θα είναι 1η διαιτητής την Τετάρτη 15/11 στο παιχνίδι της Τούρκικης Μπούρσα με την Κροάτικη Καστέλα για το Challenge Cup γυναικών.