Για γέλια και για κλάματα!!!

Ο τίτλος τα λέει όλα για την ομάδα γυναικών του ΓΑΣ καθώς κατάφεραν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσουν το τέταρτο και πιο κρίσιμο σετ του παιχνιδιού από 24-19 παρακαλώ με 24-26 μη μπορώντας να τελειώσουν μια φάση και να οδηγήσουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ με την ομάδα της Πάτρας να παίρνει με το συνεχόμενο 0-7 σε πόντους το τρίποντο ΔΩΡΟ και να γίνεται μετά τη ΛΑΜΙΑ η δεύτερη ομάδα στην οποία δωρίζονται αδικαιολόγητα βαθμοί.

Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ξεκίνησαν όπως και οι Πατρινές καλά το παιχνίδι και μέχρι το 15-14 γινόταν πραγματική μάχη. Στο σημείο αυτό έχουμε την αδικαιολόγητη συμπεριφορά σε υποδοχή με αποτέλεσμα ο ΑΠΟΛΛΩΝ να κάνει το 0-11 και να παίρνει το σετ 15-25.

Στο δεύτερο σετ είχαμε την ανάκαμψη των κοριτσιών του ΓΑΣ οι οποίες αν ήταν πιο προσεκτικές στις τελικές τους προσπάθειες θα επικρατούσαν πιο εύκολα  απ΄ότι δείχνει και το τελικό 25-22 με την ομάδα την Πάτρας να διαμαρτύρεται μέσω του προπονητή Γιώργου Λυκούδη και του εφόρου Θεοδωρόπουλου πολύ έντονα προς τον  πρώτο Διαιτητή Κο Παπαγεωργίου για μια φάση με κοσμητικά επίθετα που προκαλούσαν και το λιγότερο που έπρεπε να είχε γίνει ήταν η απομάκρυνση, τουλάχιστον, του εφόρου από τον πάγκο της ομάδας του.

Ο Διαιτητής προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα και κιτρίνισε μόνο την ομάδα της Πάτρας η οποία στο τρίτο σετ εκμεταλλευόμενη την όλη κατάσταση αλλά και την γενική εικόνα των κοριτσιών του ΓΑΣ έκανε πάρτι παίρνοντας εύκολα το σετ με 13-25.

Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο σετ και ενώ η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ άρχισε να χτίζει διαφορά άρχισε από τον πάγκο της Πάτρας το ίδιο σκηνικό πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με το παιχνίδι να διακόπτεται για πέντε περίπου λεπτά και τον διαιτητή του αγώνα να ρίχνει την κόκκινη κάρτα στον προπονητή Γιώργο Λυκούδη για την απαράδεκτη στάση του. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την ομάδα του ΓΑΣ να κάνει το 16-12 και τον προπονητή της Πάτρας να συνεχίζει να διαμαρτύρεται χωρίς καμία δικαιολογία σταματώντας πολλές φορές το παιχνίδι και χωρίς να δέχεται καμία παρατήρηση. Οι γυναίκες του ΓΑΣ έχτιζαν διαφορά κάνοντας το 24-19 και στο σημείο αυτό με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα της Πάτρας πήγε στο σέρβις με την Μιχοπούλου η οποία έμεινε εκεί και έφυγε μόνο όταν το σετ έληξε 24-26 για την ομάδα της.

 

Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  συγχαίρει τα κορίτσια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ για τη νίκη τους και την κόσμια πέρα για πέρα συμπεριφορά τους αλλά εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την απαράδεκτη στάση του προπονητή Γιώργου Λυκούδη και του εφόρου Θεοδωρόπουλου Αθανάσιου οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους προκάλεσαν τον φίλαθλο κόσμο αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και κατάφεραν να μετατρέψουν ένα καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων σε παιχνίδι κερδισμένων πόντων μεταξύ προπονητού και διαιτητού το οποίο ξεκίνησε πριν την έναρξη του παιχνιδιού όταν με έντονο ύφος ο Κος Λυκούδης κινήθηκε προς τον Β΄ Διαιτητή Κο Μπαλτζώη λέγοντάς του ότι σε παρακολούθησα σε βίντεο και κανόνισε πως θα μας παίξεις σήμερα θέλοντας από την αρχή να επηρεάσει τα σφυρίγματά τους και να κερδίσει την εύνοια των διαιτητών. Να χαίρεστε την νίκη σας Κε Λυκούδη και Κε Θεοδωρόπουλε…

 

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. - Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ (1-3): 15-25, 25-22, 13-25, 24-26

 

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Τσιούπης-Βίτσιος): Παπάζογλου, Μαγκλάρα, Λάγκα, Στεφάνου Στ.(λ)., Τζαλαλή Κ., Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Χαρατζόγλου, Μπιρλαντεάνου, Τζαλαλή Σ., Ντέρου, Στεφάνου Σωτ., Παππά-Ζώη(λ), Βολυράκη

Α.Σ.Π.ΑΠΟΛΛΩΝ(Λυκούδης): Πασπαράκη, Πατακοπούλου, Κακαφώνη(λ), Κόλλια, Μιχοπούλου, Γιαννοπούλου, Ξανθή, Κόλλια Ν., Οικονομοπούλου(λ), Σωτηρίου, Μπακλέση, Καρνάτσου

Διαιτητές: Παπαγεωργίου(Α) – Μπαλτζώης(Β) – Παυλάκης(Σ)