Αποχαιρέτησε την Ολυμπιάδα και το βόλεϊ ο Φιλίππου

Ο Αντώνης Φιλίππου σύμφωνα με όσα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποχωρεί από την Ολυμπιάδα και την ενεργό δράση.

Μετά από 25 χρόνια στην Ολυμπιάδα από το 1998 ως σήμερα με ένα μικρό διάλειμμα τη σεζόν 2010-2011 που αγωνίστηκε στο Λουτράκι , ο Φιλίππου αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.
"Μετά από 25 έτη παρουσίας στην ομάδα που με ανέδειξε και της οποίας είχα την τιμή να είμαι αρχηγός, είμαι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων, για λόγους πέρα και πάνω από τη βούλησή μου, παντελώς ανεξάρτητους από εμένα και αναγόμενους σε άλλους παράγοντες, να αποχωρήσω.
Αποχωρώ δυστυχώς πρόωρα, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και ενώ στη ζωή μου δεν είμαι μαθημένος να αφήνω τίποτα στη μέση, γιατί πλέον οι δυσκολίες καθίστανται ανυπέρβλητες και με ξεπερνάνε.
Λένε ότι ένας καπετάνιος δεν εγκαταλείπει ποτέ το πλοίο, παρά μόνον τελευταίος, το μακρύ ταξίδι μου ωστόσο με την Ολυμπιάδα έφτασε στο τέλος του. Κάπως άδοξα, με μια γλυκόπικρη γεύση και ανάμικτα συναισθήματα για το πρόωρο της λήξης του, ήταν ωστόσο ένα ταξίδι, γεμάτο συγκινήσεις, συναρπαστικές στιγμές, αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής που θα κρατήσω καλά φυλαγμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου, σχέσεις ζωής με ανθρώπους που με τίμησαν με τη φιλιά και την εμπιστοσύνη τους.
Θέλω να πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα που αγάπησα, την οποία υπηρέτησα με πίστη και αφοσίωση σε όλη την αθλητική μου διαδρομή, παρά τις όποιες δυσκολίες.
Ευελπιστώ, αποχωρώντας, να έχω αφήσει κ εγώ μια μικρή παρακαταθήκη στους νεότερους συναθλητές μου, στα νέα παιδιά που αγωνίζονται, με την ευχή να βοηθήσουν το πατρινό βόλεϊ να ανακάμψει και να ανυψωθεί πιο ψηλά, όπως του αξίζει.
Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στους συναθλητές μου που αγωνίζονται σκληρά, υπό αντίξοες συνθήκες. Εύχομαι να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να απολαύσουν αυτό το ταξίδι, όπως έκανα και εγώ.
Φεύγω περήφανος που έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, στην ομάδα που αγάπησα κ υπηρέτησα πιστά, νιώθοντας πλήρης, ευτυχής και ευγνώμων για όσα έζησα κ για όσα ο χώρος του αθλητισμού μου προσέφερε."