Ξεκίνησε η προετοιμασία των κοριτσιών του Παναθηναϊκού

Το πρωί της Δευτέρας (21/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.
Στην πρώτη τους συγκέντρωση οι «πράσινες» δέχτηκαν το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαλακατέ, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Βρανόπουλο, τον Γενικό αρχηγό κ. Σωτήρη Νίκα, τον Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Γόντικα, τον Διευθυντή αγωνιστικού  Σωτήρη Πανταλέων και τον Ρούλη Αγραπιδάκη.
Η προετοιμασία ξεκίνησε με τις αθλήτριες: Πέννυ Ρόγκα, Μάρετ Γκρόθες, Ναταλία Μεταξά, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Ιλιόνη Κελεσίδη, Μαρία Γενιτσαρίδη, Κένια Καρκάσες, Μαριάννα Μπελιά, Σέρινταν Άτκινσον,  Σοφία Βασιλαντωνάκη και Θεοδώρα Φουμάκη.
Η αρχηγός της ομάδας, Αθηνά Παπαφωτίου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες όπως και η Μαρτίνα Σαμαντάν όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την Εθνική Κροατίας.
Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε: «Περιμένουμε, οπωσδήποτε, μία μεγάλη προσπάθεια και ως διοίκηση και ως staff και ως αθλήτριες. Έχουμε κάνει καλές κινήσεις μεταγραφικά και έξω μεταγραφικά. Μιλώ για το προπονητικό που θα έχουμε και για τη νέα έδρα στο Μετς. Ως στόχους έχουμε την θέληση και την ικανότητα να… χτυπήσουμε ψηλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μία χρονιά, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».
Το επιτελείο του Παναθηναϊκού:
Προπονητής: Γιάννης Καλμαζίδης
Βοηθοί προπονητές: Κυριάκος Καμπερίδης, Δημήτρης Μαρκάκης, Άγκι Μπάμπουλη
Στατιστικολόγος Δήμος Αυτζιόγλου
Γυμναστής: Γιάννης Σουρμπής
Φυσικοθεραπευτής: Βασίλης Αγγέλου
Τιμ μάνατζερ: Νίκος Λάζος