Με νίκη του Πανναξιακού επί της Άρτεμις Κορυδαλλού έπεσε η αυλαία του 2ου τουρνουά «Γιάννης Συμεώνογλου»

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το 2ο Τουρνουά πετοσφαίρισης «Γιάννης Συμεώνογλου», με τη συμμετοχή του διοργανωτή Πανναξιακού ΑΟΝ, του ΑΟΦ Πορφύρας και του ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού.

Στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία του τουρνουά, η ομάδα της Νάξου δεν αντιμετώπισε δυσκολία από την ομάδα του Κορυδαλλού, κάτι που δεν ήταν το ζητούμενο στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο προπονητής της ομάδας της Νάξου κ. Δερμάτης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του, δοκίμασε σχήματα και αυτοματισμούς, μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Volleyleague Γυναικών, με τον Πανναξιακό να υποδέχεται τον Άρη στο κλειστό της Νάξου.

Η Άρτεμις Κορυδαλλού από την άλλη, αγωνιζόμενη σε χαμηλότερη κατηγορία, αποκόμισε εμπειρίες από τη συμμετοχή της, αφού αντιμετώπισε ομάδες της Α1, δείχνοντας μάλιστα στους αγώνες της, ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με κορίτσια νεαρής ηλικίας.

Το τελικό 3-0 σετ λίγοι θα το θυμούνται, καθώς ο σκοπός του τουρνουά, πέρα από το να παιχτεί βόλεϊ, ήταν να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννης Συμεώνογλου, σε ένα τουρνουά, που όπως είχαν επισημάνει και πέρυσι οι άνθρωποι του Πανναξιακού, δημιουργήθηκε και θα αποτελέσει θεσμό στο Ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Τα σετ: (3-0) 25-16, 25-10, 25-21

Πηγή: paon.gr