Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΠΑΟ με απουσίες και τεστ για τον Covid 19

Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Τα «φίνα κορίτσια» είναι από τις πρώτες ομάδες του Συλλόγου που ξεκινάνε την προετοιμασία τους και φιλοδοξούν να κρατήσουν ψηλά την πράσινη σημαία.

Το τμήμα με τα 24 πρωταθλήματα και τα πέντε κύπελλα που είναι ένα από τα πλέον ιστορικά στην Ελλάδα και καλλιεργεί το άθλημα από το 1926 , θέλει και φέτος να διεκδικήσει ότι μπορεί παραπάνω.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση από πλευράς διοίκησης ήταν ο πρόεδρος κ. Τάκης Μαλακατές, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος , ο διευθυντής του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Δημήτρης Μιχαλόπουλος και ο ταμίας κ. Χρήστος Κυριζάκης. Άπαντες καλωσόρισαν την ομάδα και ευχήθηκαν καλή νέα σεζόν.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο τεχνικός κ. Γιώργος Δερμάτης μίλησε στις παίκτριες μαζί με το υπόλοιπο staff που αποτελείται από την Άγκι Μπάμπουλι, τον Μαρίνο Κοσμά και τον Βασίλη Αγγέλου.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τις εξής παίκτριες: Σοφία Κοσμά, Ναταλία Μεταξά, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Ιωάννα Κασδοβασίλη, Κωνσταντίνα Πασσιά , Διονυσία Γιανναρά και Εβίτα Λεωνίδου. Στην προετοιμασία ξεκίνησαν και οι Έλενα Τζαφέρη και Ελένη Βαλληνδρά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι όλες οι παίκτριες και το προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού» πέρασαν από τεστ για τον Covid.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ