Ο Άρης με Κις ενάντια στο Μαρκόπουλο

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (10/12) η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

17:00 ΑΣ Άρης - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil (ΔΑΚ Πυλαίας) 

Ο ‘Αρης υποδέχεται το Μαρκόπουλο στο ΔΑΚ Πυλαίας, έχοντας νέο πρόσωπο στη σύνθεσή του την Κάταλιν Κις. Η μέχρι πρότινος άσος της Ηλιούπολης ανακοινώθηκε επίσημα από τους Θεσσαλονικείς και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην αυριανή αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης αναφερόμενος στο παιχνίδι κόντρα στο Μαρκόπουλο ανέφερε: «Σίγουρα η προσθήκη της Κις είναι σημαντική, ωστόσο έχει κάνει μόλις μία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Η Κάταλιν μέσα στην πορεία του πρωταθλήματος θα μας δώσει σημαντική βοήθεια, αλλά ήδη έχει βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα με την παρουσία της. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους, είναι της ίδιας δυναμικής και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο».

Από την άλλη, ο τεχνικός του ΑΟΜ, Γιάννης Νικολάκης σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων ιδίων δυνατοτήτων, αλλά πλέον το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο. Η προσθήκη της Κις που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα δίνει το προβάδισμα στον Άρη, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».