Έκκληση βοήθειας του Αλέξανδρου Αντωνιάδη για τον πατέρα του

Όλοι ξέρουμε τον Αλέξανδρο Αντωνιάδη, λίμπερο του Αριστοτέλη Σκύδρας τη σεζόν που μας πέρασε.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως είναι γιός του παλαίμαχου πετοσφαιριστή Νίκου Αντωνιάδη.

Ο Νίκος Αντωνιάδης υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της δεκαετίας του '70 και ήταν ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Το 1976 άφησε τον Ηρακλή και αγωνίστηκε στη γαλλική Ρασίγκ Παρί για τέσσερα χρόνια. Πήρε το Πρωτάθλημα Γαλλίας δύο συνεχόμενες χρονιές χωρίς να χάσει σετ και σε αγώνα Κυπέλλου Ευρώπης κέρδισε στην Πολωνία την πανίσχυρη τότε Όλστιν, λίγο μετά το χρυσό μετάλλιο των Πολωνών στην Ολυμπιάδα του 1976. Οι γαλλικές εφημερίδες τον αποκαλούσαν "Βασιλιά του πλονζόν" και "Ζορμπά"». Έχει 350 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών και ο κόσμος ζητωκραύγαζε το όνομά του.

Ο Νίκος Αντωνιάδης χρειάζεται τώρα τη βοήθειά μας. Σύμφωνα με την ανάρτηση του γιού του Αλέξανδρου, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό:

"Επειδή θα μπορούσε να είναι ο δικός μας πατέρας στην ίδια θέση, ο καθένας όπως μπορεί και με όποιον τρόπο μπορεί….
Θα ήθελα να ενημερώσω οτι ο πατέρας μου ο Νίκος Αντωνιάδης νοσηλεύεται με βαρύτατο εγκεφαλικό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα σε δύσκολη κατάσταση. Όποιος νομίζει και μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, ας επικοινωνησει. Γράφω και εδώ έναν αριθμό λογαριασμού του ίδιου όπου θα χρειαστούν χρήματα για τις καθημερινές μετακινήσεις καθώς και μετέπειτα για το κέντρο αποκατάστασής του αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα κάλυψής του (αν όλα πάνε καλά διότι ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο....)
Εθνική τράπεζα GR0701106230000062360020051 "