Με πλήθος διαιτητών και επισήμων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. παρουσία πλήθους διαιτητών , καθώς και επισήμων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο κ. Τερζανίδης Χρ. από την περιφέρεια Θεσσαλονίκης, οι κ. Χαριτίδου Δ., Δατσέρης Ν. και Ορφανίδης Θ. από την Ε.Ο.Π.Ε., οι κ. Αντωνούλης Β. και Μιχελινάκης Στ. από την Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Π.Ε., ο κ Διονάς Γ. υπεύθυνος των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων, ο κ. Μιχαλίτσιος Γ. από την Ε.ΠΕ.Σ.Θ., οι κ. Καραμπαλάσης Χρ. και Κωνσταντινίδης Σ. από την Ε.Δ. / Ε.ΠΕ.Σ.Θ., ο κ Χαριτωνίδης Κ. από τον Σ.Ε.Π.ΠΕ καθώς και πρώην διεθνείς διαιτητές του συνδέσμου μας και εκπρόσωποι σωματείων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα της πετοσφαίρισης ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π.ΠΕ κ. Χαριτωνίδης.
Επίσης όπως κάθε χρόνο απονεμήθηκε το βραβείο ¨Ν. Εμμανουήλ¨στους πρωτεύσαντες των εξετάσεων της Ο.Δ.Β.Ε. που είναι οι Μαυρίδης Γ., Ισκάς Α., Τσιούλα Μ., Κυριακόπουλος Α. και Μπουκουβάλα Φ.
Τυχερή της βραδιάς, η Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Π.Ε. καθώς στο κομμάτι της βρέθηκε το φλουρί, με τον πρόεδρο κ. Αντωνούλη Β. να παραλαμβάνει μία εικόνα της γέννησης του Χριστού από τον πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. κ. Δεληκωστίδη, καθώς και οι διαιτητές Παπαδόπουλος Χ. και Γκέκας Στ. οι οποίοι παρέλαβαν ένα αναμνηστικό δώρο και μια συνδρομή από τον πρόεδρο κ. Δεληκωστίδη και τον ταμία κ Κουκουμάκα αντίστοιχα.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

pita sydpe3