Volley - Παναγιώτης Μαρούλης " Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες του Ιωνικού μας "

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους "έτρεξαν" για να μπορέσει να δημιουργηθεί αυτή η ΟΜΑΔΑ στις παρά πολύ δύσκολες συνθήκες που ζούμε!
 
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ και είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ στον άνθρωπο που τρέχει για ΟΛΟΥΣ μας να βοηθήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία για να είναι ΟΛΑ έτοιμα για να κάνουμε την δουλειά μας οι προπονητες,να έχουν ότι χρειαστούν οι αθλήτριες...από τα νερά τους μέχρι το ραντεβού τους στον φυσιοθεραπευτή μας και να τρέξει να βοηθήσει σε οποιαδήποτε διοικητική διαδικασία . Αυτος ο ΑΝΤΡΑΣ είναι ο Νίκος ο Μπουλουμπασης ο Γενικός αρχηγός μας που χωρίς αυτόν δεν μπορούσε να δημιουργηθεί ΤΙΠΟΤΑ.ΝΙΚΟΛΑ σε ευχαριστώ εγώ προσωπικά!!!
 
Τέλος θα ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους συνεργάτες μου και φίλους στο γυναικείο τμήμα που καθημερινά δουλεύουμε όλοι μαζί για να πάρουμε το 100% από τα κορίτσια στην προπόνηση και το πιο βασικό από ΟΛΑ που έχουν όλοι τόσο ανοιχτα μυαλά και μπορούν να συνεργαστούν άψογα και με αυτό τον τρόπο έχει δημιουργηθεί ένα προπονητικό team που λειτούργει σαν μονάδα!
 
Ξεχωριστά θα ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Δημητρακακο που προσφέρει στην ομάδα την εμπειρια,τις γνώσεις και την νοοτροπία που έχει αποκομίσει από τα πολλά χρόνια στο υψηλό επίπεδο που έχει αγωνιστεί αλλά κυρίως θα τον ευχαριστήσω για την τρομερή συνεργασία που έχουμε!!!
 
Ευχαριστώ Δημήτρη Βλαχο και Ηλία Νανόπουλο που πλαισιώνει το team και δίνοντας σε κάθε προπόνηση και εσείς το 100% δείχνετε ότι πιστεύεται στην διαδικασία και σε ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ! Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον σας στην Νίκαια σαν προπονητές θα είναι μεγάλο και γεμάτο επιτυχίες!
 
Υπάρχει ένας άνθρωπος και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που είναι διπλά μου στο project του volley στην Νίκαια από την ΑΡΧΗ που ασχολήθηκα με αυτο . Δεν είναι άλλος από την Αθήνα Γεωργοπουλου που πραγματικά το ήθος εξυπνάδα εντιμότητα και η ΣΤΑΘΕΡΗ αντιμετώπιση προς όλους που προσφέρει ΟΛΑ αυτά τα χρόνια στο volley της Νίκαιας είναι το μεγάλο μας ατού στο διοικητικό κομμάτι του συλλόγου Αθηνά μας θα είναι η team manager του γυναικείου τμήματος και μαζί με τον Νικό Μπουλουμπαση τον γενικό αρχηγό μας θα είναι διπλά σε όλη την ομάδα για να την ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.
 
Τέλος θα πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Πρόεδρο , φιλο και συνεργάτη ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΩΡΤΖΗ που ΜΑΖΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ και ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑΒΑΝΙ για τον Ιωνικό Νικαίας και το volley της Νίκαιας ....Βασίλη μου ένα δημόσιο ευχαριστώ για το ότι ακολουθάς ,ονειρεύεσαι και δεν βάζεις ταβάνι όταν πρόκειται για ΕΞΕΛΙΞΗ φίλε.
 
Θέλω τον κόσμο στο γήπεδο...θέλω να τραγουδάτε για τα κορίτσια και θέλω όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια αυτή να το ΑΓΑΠΟΥΝ σαν δικό τους!
 
Ότι έχει δημιουργηθεί για το volley της Νίκαιας έχει γίνει με μεράκι και καταναλώνοντας ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ χρόνο ΑΦΗΛΟΚΕΡΔΟΣ και από ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους....το λιγότερο που αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι είναι μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ