Κατερίνα Ζακχαίου: Η Κύπρια που κατέκτησε την Serie A

H Kατερίνα Ζακχαίου κατακτά την Ιταλία. Το κορίτσι από τη Λεμεσό που πέτυχε τη σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία του κυπριακού βόλεϊ με τη μεταγραφή της στις «γάτες» της Ιταλίας την Cuneo, ζει το όνειρό της και διαπρέπει.

Η Κατερίνα μίλησε λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου για την παρουσία της στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Καλημέρα Κατερίνα χρόνια σου πολλά.

Θέλω ένα σχόλιο για την πετυχημένη σου παρουσία στη Serie Α;

«Χρόνια πολλά. Στην αρχή ήταν δύσκολο να συνηθίσω τους ρυθμούς. Κάναμε πολλές ώρες προπόνησης και σαν Κατερίνα δεν το είχα συνηθίσει. Μου αρέσει πολύ το ιταλικό πρωτάθλημα, αφού όλα είναι πολύ οργανωμένα όλα: Tα γήπεδα, οι διαιτητές, ακόμα και το βίντεο τσεκ».

Θεωρείσαι μια από τις σπουδαιότερες παίκτριες της Cuneo.

«Δεν ξέρω εάν θεωρούμαι μια από τις σπουδαιότερες παίκτριες της Cuneo, αλλά μου αρέσει που δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και βοηθώ την ομάδα μου. Όλες παίζουμε καλά είμαστε μια μικρή ομάδα με όρεξη».

«Οι στόχοι μου είναι πρώτιστα να τελειώσω τη σεζόν απόλυτα υγιής και η ομάδα μου να κατακτήσει μια αξιοπρεπή θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Serie A».

Η Κατερίνα κατέκτησε την Ιταλία;

«Νιώθω πολύ ωραία στην Ιταλία. Δεν γνωρίζω εάν κατέκτησα την Ιταλία, αλλά παίζω καλά και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Ποια θέση είστε στη βαθμολογία και πότε αγωνίζεστε ξανά;

«Είμαστε αυτή τη στιγμή στην 7η θέση της βαθμολογίας. Αγωνιζόμαστε ξανά στις 06 Ιανουαρίου 2021 στην Μπρέσια».(Σημειώνεται ότι στον τελευταίο αγώνα η Κατερίνα Ζακχαίου αγωνίστηκε την επομένη των Χριστουγέννων για την 17η αγωνστική (εξ αναβολής αγώνας εκτός έδρας με την Chieri 76 με την ομάδα της Cuneo να κερδίζει 2-3 (25-20, 22-25, 25-22, 17-25, 09-15).

Το συμβόλαιό σου είναι ενός έτους – Σκέφτεσαι τη μεταγραφή για μεγαλύτερη ομάδα;

«Ναι. Το συμβόλαιό μου είναι ενός έτους – Δεν θέλω όμως να μιλήσω αυτή τη στιγμή για το θέμα της μεταγραφής». (γέλια).