Μαρκόπουλο: Τα κορίτσια των Μεσογείων ξέρουν να απολαμβάνουν το βόλεϊ

Ο Α.Ο. Μαρκόπουλο Revoil πιστός στο ραντεβού του με τη volleyleague Γυναικών δίνει το παρών για ακόμα μια σεζόν με όρεξη και νεανικά χαμόγελα.
Το Μαρκόπουλο όπως μας έχει συνηθίσει, βασίζεται στις νεαρές αθλήτριές του που προέρχονται κυρίως από τις ακαδημίες του και με μερικές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά. Στο περσινό πρωτάθλημα πήγαινε πολύ καλά ώσπου ο Covid έβαλε φρένο στα όνειρα των κοριτσιών.
Τη φετινή σεζόν στον πάγκο θα είναι ο Νίκος Μπουτσουρής για πρώτη φορά, με βοηθούς την Έλενα Κανελλοπούλου και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο.
Όσον αφορά το ρόστερ, αρχηγός της ομάδας, η πιο παλιά παίκτρια, Βιργινία Δικαιούλια. Παρέμειναν η Χριστίνα Κόττα, Νίκη Κωτσαρά, Κατερίνα Αλλαγιάννη, Έρρικα Γράβαρη, Αναστασία Δήμου, Βάλια Ευαγγελίου, Ιωάννα Σπανάκη, Παναγιώτα Καραγιάννη. Ήρθε η Αλεξία Καλανταρίδου από τον ΑΟ Θήρας και Γαροφαλάκη Ευαγγελία από το Ναύαρχο Βότση. Τρείς ξένες έχει φέτος η ομάδα των Μεσογείων, τη Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Αμαριέλ Νοάμι Σάντος και την Κάντι Κούλερκαν.

Η αρχηγός της ομάδας, Βιργινία Δικαιούλια, μίλησε στο greekvolley:

GV. Για ποιό λόγο αποφάσισες να παραμείνεις στο Μαρκόπουλο;"

Β.Δ..Η ομάδα αυτή πλέον έχει γίνει οικογένειά μου, τα βρίσκουμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Ο προπονητής, το staff και οι συμπαίκτριές μου είναι άνθρωποι στους οποίους πίστευα και πριν αρχίσει η συνεργασία μας, οπότε δεν υπήρχε κάποιος λόγος να μη συνεχίσω να πορεύομαι με την ομάδα του Α. Ο. Μαρκοπουλου, που να μην ξεχνάμε πως μετράει τα περισσότερα χρόνια στην Α1 εθνική κατηγορία και είναι τιμή μου που είμαι αρχηγός της.

GV. Κάνε μας έναν απολογισμό για την περσινή σεζόν."

Β.Δ.. “Η περσινή χρονιά ήταν μια δύσκολη χρονιά για το γυναικείο βόλεϊ, θεωρώ ότι σαν ομάδα στο πρωτάθλημα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα και το κάτι παραπάνω αλλά από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε αυτό, δεν θα μάθουμε ποτέ. Από κει και πέρα στο κύπελλο, θεωρώ ότι δεν κάναμε καλές εμφανίσεις και γι αυτό αποκλειστήκαμε και από την αρχή. Σε γενικά πλαίσια είναι μια σεζόν από την οποία προσωπικά κρατάω τα καλά που πήρα και θεωρώ πως όλοι πρέπει να πάρουμε μαθήματα από αυτή τη χρονιά, ώστε να πάει και το γυναικείο βόλεϊ ένα βήμα παραπέρα."

GV. Οι στόχοι για εφέτος;”

Β.Δ.. Οι στόχοι είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις, να είμαστε ανταγωνιστικές και να μπορέσουμε να σταθούμε στο ύψος μας σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα, μιας και φέτος τα φαβορί είναι πολλά και πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, μένοντας πάντα πιστοί στο πλάνο του προπονητή και του staff."

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 για το Μαρκόπουλο που θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τη Θέτιδα Βούλας.

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ