Παναθηναϊκός: Έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή

Μία από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν είναι ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα των "πράσινων" ενισχύθηκε αρκετά ενώ κράτησε βασικές παίκτριες.

Τη σεζόν που μας πέρασε όπως όλες οι ομάδες δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα καθώς ο κορονοϊός έβαλε στοπ.

Στο κύπελλο  ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον ΑΟ Θήρας.

Ο Απόστολος Οικονόμου για ακόμα μία σεζόν είναι αυτός που θα οδηγήσει τις πράσινες προς την επίτευξη των στόχων τους.

Από την περσινή σεζόν έμειναν στον Παναθηναϊκό η Έμιλυ Κωνσταντέλλου, η Μαρία Τσιτσιγιάννη, η Ναταλία Μεταξά, η Εβίτα Ξηντάρα και η Εύα Χαντάβα. Στο νέο Παναθηναϊκό ήρθε από τον ΑΟ Θήρας η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, από τη Θέτιδα η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η Πένυ Ρόγκα επέστρεψε στην ομάδα μετά τον Άρη, η Πένυ Καραγκούνη, η οποία την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ΑΕΚ (που για εννέα έτη αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας beach volley γυναικών με πολλές επιτυχίες). Από το εξωτερικό γύρισε μία ακόμα Ελληνίδα για να φορέσει ξανά τα χρώματα του Παναθηναϊκού, η πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου που ήταν και μέλος της ομάδας των πρασίνων τη σεζόν 2010-2011. Οι ξένες του Παναθηναϊκού φέτος θα είναι η Μαργαρίτα Στεπανένκο, η Τζένιφερ Κρος και η Ολλανδή Μάρετ Χρόθυς, που είναι αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα.

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..

Η διεθνής Εύα Χαντάβα που θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στον Παναθηναϊκό μίλησε στο greekvolley.

GV. Για ποιό λόγο αποφάσισες να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό;"

Ε.Χ.. “Αποφάσισα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό επειδή κατά κάποιον τρόπο θα ήθελα να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησε πέρυσι και δεν προλάβαμε να το τελειώσουμε με την ομάδα. Επίσης, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φάνηκε πως ήθελαν να φτιάξουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα στοχεύει ψηλά. Οπότε συμβάδιζαν με τους δικούς μου στόχους, αφού ήθελα να είμαι σε μια τέτοια ομάδα. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που έμεινα στον Παναθηναϊκό”

GV. Ποιος είναι ο απολογισμός της περσινής χρονιάς;”

Ε.Χ..Η περσινή σεζόν για όλους μας γενικά δεν ήταν η καλύτερη, γιατί έγινε το lock down και μετά το πρωτάθλημα δεν συνεχίστηκε. Γενικά, ήταν πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό για τις παίκτριες που ήμασταν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Οπότε, δεν θα έλεγα πως ήταν μια καλή χρονιά”.

GV. Οι στόχοι για εφέτος;”

Ε.Χ.. “Η φετινή ομάδα έχει φτιαχτεί με προδιαγραφές να στοχεύσει ψηλά. Εννοείται πως στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά αυτό θα αποδειχτεί μέσα από τα παιχνίδια για το πώς θα παίξουμε. Θεωρώ πως κάθε φορά πρέπει να αποδεικνύουμε την ποιότητα της ομάδας καθώς και οι άλλες ομάδες έχουν φτιάξει πολύ δυνατά ρόστερ”.

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στο γήπεδο του Ηλυσιακού.

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ