Με 73 ομάδες το πρώτο σερβίς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley στο SOUTH BV OPEN

Με αριθμό ρεκόρ 73 ομάδων σε τουρνουά Open ανοίγει η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2023 στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του South BV στην Γλυφάδα.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, η διοργάνωση θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 12 Μαΐου με τους αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες και θα κορυφωθεί την Κυριακή 14 Μαΐου το απόγευμα με τους τελικούς και στα δύο φύλα. Πληροφορίες για το αγωνιστικό προγραμμα και τους κανονισμούς διοργάνωσης ΕΔΩ.

Το ταμπλό θα είναι με 16 ομάδες σε κάθε φύλο και οι 32 ομάδες στα προκριματικά των ανδρών και οι 24 στις γυναίκες θα παλέψουν για 8 θέσεις στο κυρίως ταμπλό του South BV Open.

Στο νο1 του ταμπλό των ανδρών βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδας του 2022 Παναγιώτης Ιωαννίδης και Θοδωρής Παπαδημητρίου, ενώ οι περσινοί δευτεραθλητές Αντιόλ Κόλα, Σταύρος Ντάλλας θα αγωνιστούν φέτος με διαφορετικό συμπαίκτη και συγκεκριμένα με τον Στέλιο Τζιουμάκα και τον Δημήτρη Χατζηνικολάου αντίστοιχα, που και αυτοί μέχρι πέρυσι αγωνιζόντουσαν ως δίδυμο. Νέα ομάδα είναι και αυτή του Ιάσονα Κανέλλου με τον Γιώργο Τερζόγλου, ενώ ο Άγγελος Μανδηλάρης θα συμμετάσχει μαζί με τον αδερφό του Στέφανο.

Στο ταμπλό των γυναικών, στο Νο1 βρίσκεται η Γεωργίνα Αντωνακάκη με την Χρυσάνθη Χριστοδούλου, οι οποίες θα αγωνιστούν σε αυτό το τουρνουά ως συμπαίκτριες μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των Ιωάννα Περδικάκη, Δήμητρα Καραγκούνη στη σάλα.

Φέτος επέστρεψε στις διοργανώσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος και η Άννα Σπανού μετά από την επιτυχημένη σεζόν που είχε στην Γαλλία και έτσι έγινε και η επανένωση με την Πηγιάννα Μεθενίτη.

Η Βασιλική Ματιάδη θα αγωνιστεί φέτος με συμπαίκτρια την Αναστασία Σιρίνινα, ενώ για άλλη μία σεζόν θα αγωνιστούν ως δίδυμο η Πωλίνα Τριγωνίδου με την Άντζελα Παππά.

Η Entry List ανδρών ΕΔΩ και η Entry List γυναικών ΕΔΩ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. για την πρεμιέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2023

Καθώς με το SOUTH BV OPEN ξεκινούν οι επίσημες διοργανώσεις για το 2023, η Ε.Ο.ΠΕ. επισημαίνει κάποιες βασικές οδηγίες για την αποφυγή προβλημάτων προς τους συμμετέχοντες αθλητές:  

1. Η επίδειξη της κάρτας υγείας πρέπει να γίνεται σε κάθε τουρνουά και να φροντίσουν όλοι οι αθλητές να την έχουν σε ισχύ. Μη δυνατότητα επίδειξης της κάρτας στερεί από τον αθλητή το δικαίωμα συμμετοχής.  

2. Η ώρα που επισημαίνεται για τον έλεγχο ομάδων (π.χ. «έως 9 το πρωί») είναι η ώρα «λήξης» και όχι «έναρξης» της διαδικασίας, για την αποφυγή καθυστερήσεων πρέπει όλοι να προσέρχονται εγκαίρως στον έλεγχο.

3. Ομοίως για όσους έχουν εκκρεμότητα με τα παράβολα (μητρώου ή συμμετοχής) καλούνται να το κάνουν εγκαίρως αρκετή ώρα πριν την λήξη του ελέγχου, γιατί και πάλι προκαλούνται καθυστερήσεις.

4. Για ενδεχόμενες πληροφορίες ή απορίες οι συμμετέχοντες πάντα να απευθύνονται στα τηλέφωνα ή στα e-mail που υπάρχουν στους Κανονισμούς Διοργάνωσης, αλλά να παρακολουθούν και τα media του εκάστοτε διοργανωτή για τυχόν ανακοινώσεις/διευκρινίσεις που αφορούν την διοργάνωση.

5. Επίσης για θέματα ακυρώσεων συμμετοχής, αλλαγής συμπαικτών κλπ θα πρέπει να ακολουθούνται με ακρίβεια οι προβλέψεις της προκήρυξης.