Σεμινάριο για τα Elite Series του Beach Volley

  • Γράφτηκε από τον 
  • Κατηγορία BEACHVOLLEY

Διαδικτυακό σεμινάριο ELITE SERIES BEACH VOLLEY CLINIC θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/11/2021 ώρα 15.00-16.00 για τα Elite Series.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες για τα Elite Series που θα αναπτυχθούν από τους αντίστοιχους συνεργάτες της ΕΟΠΕ, και συγκεκριμένα: α) Διαιτησία, από τον υπεύθυνο διαιτησίας Beach Volley κύριο Βασίλη Ράπτη, και β) Αγωνιστικό & Οργανωτικό από τον κύριο Γιάννη Τσιμπινό, Τεχνικό υπεύθυνο διοργανώσεων.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι συνεργάτες  των πιστοποιημένων φορέων που θέλουν να συμμετέχουν στον νέο θεσμό των χειμερινών τουρνουά Elite Series.
 
Οι φορείς θα πρέπει να στείλουν τα ονόματα των εκπροσώπων τους που θα εγγραφούν για το σεμινάριο στο τμήμα Beach Volley της ΕΟΠΕ (ΕΔΩ) μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 25/11/2021 ώρα 18.00.


Το σεμινάριο που θα είναι ανοιχτό διαδικτυακά, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι ως παρατηρητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το λινκ του σεμιναρίου ΕΔΩ.