SIDE-OUT CLUB - Κορύφωση με κέφι για τα BLUE ISLAND Series 2016

  • Γράφτηκε από τον 
  • Κατηγορία BEACHVOLLEY

Eξαιρετικό beach volley παρόλα τα μποφόρ του 3ημέρου απήλαυσαν οι παρευρισκόμενοι στο 3ο Blue Island Open στο Varkiza Resort. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν την τεχνική τους και με δυνατό άνεμο, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι μέσα στις παραμέτρους του παιχνιδιού!

Με το 3ο Οπεν ολοκληρώθηκε η σειρά των τουρνουά Blue Island Series, με χορηγό την δροσερή μπύρα της εταιρείας ΕΖΑ.



Στην κατηγορία μεικτού Silver οι Τζο Κυρανάκος και Γιώργος Δεναξάς επικράτησαν με 2-0 των Έλσα Γρύσπου και Γιώργου Λέου, ενώ στην κατηγορία Gold οι Ντίντα Νάστου και Σοφοκλής Σοφοκλέους επικράτησαν με 2-1 μετά από συναρπαστικό αγώνα των Τζο Κυρανάκος και Παντελή Μαρτίνου.

Παράλληλα την Κυριακή έγινε και τουρνουά Queen of The Beach γυναικών με νικήτριες τις Κατερίνα Ηλιακοπούλου (1η θέση) και Τζο Κυρανάκος (2η θέση). To King Of The King των ανδρών το πρωί του Σαββάτου αναβλήθηκε λόγω του πολύ δυνατού ανέμου και θα γίνει σε νέα ημερομηνία τον Σεπτέμβριο.

Απονομές στους νικητές έκαναν ο διευθυντής του τουρνουά Νίκος Ανδριάς με την υπεύθυνη του Side-Out Club κυρία Αννα Σαλαπάτα.

Οι νικητές κέρδισαν όμορφα δώρα από τις εταιρείες Bodytalk, Island Tribe, Funky Buddha, Water Action, My Gym. Και φυσικά παγωμένη μπύρα Blue Island ευγενική προσφορά της εταιρείας ΕΖΑ.