Ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship

Με πολύ καλές  καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 που διοργάνωσε ο Παύλος Μπελιγράτης την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο άθλησης και ψυχαγωγίας anima club.

Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ, η οποία είναι συμπαραστάτης στη νέα αυτή καινοτόμα προσπάθεια.


Η 8η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

1) MVP ανδρών για την 8η αγωνιστική Ο Κωνσταντίνος Πoθητάκής και  ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά των αντρών και στο τουρνουά του μεικτού στις κατηγορίες golden-silver και φαίνεται ότι τους πάει το ANIMA

2) MVP γυναικών για την 8η αγωνιστική η Α.Τζiφα που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά μεικτού και συμμετοχή στο τελικό των γυναικών στις κατηγορίες silver   

3) Την εξαιρετική παρουσία της Ισμήνης Γαλιγάλη και της Ευαγγελίας Παππά που κατέκτησαν το τουρνουά γυναικών στην κατηγορία golden

4)Την εξαιρετική εμφάνιση, του πρωτοεμφανιζόμενου Γιώργου Αγγελόπουλου αλλά και του Αλέξανδρου Κούρβα που για λεπτομέρειες έχασαν την είσοδο τους στο τελικό των αντρών στην κατηγορία silver.

5) Την εξαιρετική παρουσία από τις αδελφές Τζίφα που κατάφεραν και να φτάσουν στο τελικό στην κατηγορία silver γυναικών αλλά και την κατάκτηση της Α.Τζίφα της πρώτης θέσης στο τελικό του μικτού. 

6)Τον πρώτο τίτλο σε τουρνουά αντρών για των Κώστα Παπαδόπουλο αλλά και την εξαιρετική παρουσία όλων των αθλητών που συμμετείχαν καθώς όλοι οι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από υψηλού επίπεδου απόδοση.

Τέλειες οι καιρικές συνθήκες, στην καρδιά του Χειμώνα που επέτρεψαν στους αθλητές και τις αθλήτριες να χαρούν ιδιαίτερα το τουρνουά.


Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του Beach Volleyleague Championship 2014-2015 έχουν ως εξής:

Στον τελικό του GOLDEN ανδρών η ομάδα των Κώστα Ποθητάκη και Δημήτρη Νίτη νίκησε με 2-0 σετ τους Παντελή Μαρτίνο και Αλέκο Κυρίτση.

Στον τελικό του SILVER ανδρών οι Δημήτρης Βασιλακόπουλος και Κώστας Παπαδόπουλος νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιάννη Μαγκρίπη-Κώστα Δρακουλή και στον τελικό του GOLDEN γυναικών οι Ευαγγελία Παππά και Ισμήνη Γαλιγάλη νίκησαν με 2-0 σετ τις Αλεξάνδρα Κορού και Βάνα Μπενάκη.

Στον τελικό του SILVER γυναικών οι Ειρήνη Λάλα -Μαριγώ Τσακοπούλου νίκησαν με 2-0 σετ τις αδελφές Τζίφα.

Στον τελικό GOLDEN μεικτού οι Κώστας Ποθητάκης - Βάνα Μπενάκη κέρδισαν 2-0 σετ τους Δουμπιώτη - Δοκοπούλου.

Στον τελικό SILVER μεικτού ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος-Α Τζίφα κέρδισαν 2-0 σετ τους Μαγγριπή -Αθανασίου.