CHANIA OPEN: Πρώτοι και καλύτεροι στους Αγίους Αποστόλους Ντάλλας, Χατζηνικολάου και Μάτιου, Τριανταφυλλίδη

Το πρώτο τους φετινό χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στην άμμο των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου στους άνδρες και η Διονυσία Μάτιου με την Λίζα Τριανταφυλλίδη στις γυναίκες.
Μία εβδομάδα μετά την συμμετοχή τους στο Nations Cup στο Ηράκλειο, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στην Κρήτη και τα Χανιά για το CHANIA OPEN και ήταν αυτές που ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Παρά τους ισχυρούς ανέμους που είχε καθόλη την διάρκεια του τριημέρου, συνολικά 53 ομάδες αγωνίστηκαν και πρόσφεραν όμορφο θέαμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Chania Beach Volley, οι οποίοι σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης έφεραν ξανά τα Χανιά στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ με μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Στον τελικό των γυναικών η Διονυσία Μάτιου με την Λίζα Τριανταφυλλίδη νίκησαν με 2-0 (21-18, 21-12) την Δήμητρα Καραγκούνη και τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου, νικήτριες του τουρνουά OPEN στην Βάρη την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά το χαμένο τους τελικό στη Γλυφάδα και στο πρώτο OPEN της σεζόν, ο Σταύρος Ντάλλας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου επανήλθαν δριμύτεροι και στα Χανιά πανηγύρισαν το χρυσό, επικρατώντας στον τελικό του Αντιόλ Κόλα και του Στέλιου Τζιουμάκα με 2-0 (26-24, 21-17) σετ.

Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 100 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 90.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των γυναικών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη των ανδρών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη των γυναικών ΕΔΩ.