Agios Nikolaos Finals: Καλαμαρίδου, Μαναβή στον τελικό των γυναικών

Οι Μυρτώ Καλαμαρίδου, Δήμητρα Μαναβή είναι το πρώτο ζευγάρι που εξασφάλισε μια θέση στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ καθώς κέρδισε με 2-0 (21-15, 21-17) τις Μάτιου/Χαντζή στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι Καλαμαρίδου/Μαναβή είναι η μοναδική ομάδα στο ταμπλό των γυναικών που δεν έχει χάσει ακόμη σετ και σήμερα μπήκαν στον ημιτελικό με τρομερή αποφασιστικότητα καθώς προηγήθηκαν γρήγορα με 6-1 και 9-2.
 
Οι Μάτιου Χαντζή πλησίασαν στο 12-8, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο με το σετ να κλείνει στο 21-15.
 
Το δεύτερο σετ ήταν εντελώς διαφορετικό καθώς το 1-3 των Μάτιου/Χαντζή έγινε 8-3 με τα σερβίς της Καλαμαρίδου, αλλά οι ανατροπές είχαν και συνέχεια.
 
Στο 13-8 οι Μάτιου/Χαντζή έτρεξαν το δικό τους σερί προσπερνώντας με 13-14 και μέχει το 17-17 είχαμε μάχη. Εκεί όμως ένα χαμένο σερβίς, μία λάθος υποδοχή έφεραν το τριπλό ματς μπολ με τη Μαναβή να τελειώνει το ματς στο 21-18.
 
«Οι εμφανίσεις μας δείχνουν αποφασιστρικότητα και θέληση. Θέλουμε πάρα πολύ τον τίτλο κι εύχομαι να πάνε όλα καλά και στον τελικό», είπε η Δήμητρα Μαναβή και συμπλήρωσε: «Καθαρό μυαλό δεν έχουμε πάντα, αλλά όσο μπορούμε προσπαθούμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο πόντο για να έχουμε το καθαρό μυαλό».
 
Από την πλευρά της η πρωτάρα σε τελικούς Μυρτώ Καλαμαρίδου τόνισε:«Έχουμε έρθει όντως αποφασισμένες για να κατακτήσουμε τον τίτλο και νομίζω ότι το δείχνουμε μέσα στο γήπέδο. Βέβαια υπάρχει και άγχος, κυρίως από την πλευρά μου, αλλά το σημαντικό είναι ότι το διαχειριζόμαστε και βρίσκουμε λύσεις».
 
Στον τελικό οι Καλαμαρίδου/Μαναβή θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ματιάδη/Παρισάκη-Αγριοδήμου/Καραγκούνη, ενώ ο χαμένος θα κοντραριστεί με τις Μάτιου/Χαντζή για την 3η θέση.