Έτοιμη η Ναύπακτος να φιλοξενήσει το AHEPA CUP 22

Όλα είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσει το “AHEPA CUP 2022” Beach volleyball tournament στη Ναύπακτο το τριήμερο 29-31 Ιουλίου.

Tην Παρασκευή 29 Ιουλίου προγραμματίζονται οι προκριματικοί αγώνες, ώστε από τις συνολικές 21 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή να καταρτιστεί το τελικό ταμπλό των 16 ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό για ομάδες σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, αυτές της τελικής φάσης είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και θα διεκδικήσουν το κύπελλο του πρωταθλητή και τα χρηματικά έπαθλα σε ένα τριήμερο συναρπαστικών αγώνων και έντονων αθλητικών συγκινήσεων.

Το τουρνουά είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπό την αιγίδα και χορηγία του ΕΟΤ και αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Ναυπακτίας και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου. Είναι ενταγμένο στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ως ειδική εκδήλωση και ειδικά φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση της AHEPA στην Ατλάντα των ΗΠΑ (1922-2022). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία “ΔΟΥΡΟΣ-επεξεργασία και τυποποίηση κρέατος” ενώ υγειονομική κάλυψη θα παρέχει το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στη Ναύπακτο

Την Κυριακή 31 Ιουλίου και ώρα 19.00 προγραμματίζεται ο μεγάλος τελικός του τουρνουά στις εγκαταστάσεις στο αλσύλλιο Γριμπόβου, όπου αναμένεται να παρευρεθεί ο κυβερνήτης  AHEPA Ευρώπης κ Γιάννης Μητρόπουλος, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι και μέλη AHEPA.

Η πρόσκληση της AHEPA είναι ανοιχτή για το φιλοθεάμον κοινό να διασκεδάσει με το βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού, το beach volley και να απολαύσει το υψηλό θέαμα της τελικής φάσης.