Στα ημιτελικά Νιώπας, Παπαδημητρίου και Κανέλλος, Ιωαννίδης

Όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο Open της χρονιάς στο Avant Garde συνέχισαν και στο 1ο Master των Σπετσών, οι πρωταθλητές Ελλάδος οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Η Εθνική μας ομάδα με δύο νίκες στο κυρίως ταμπλό προκρίθηκαν απευθείας στον αυριανό πρώτο ημιτελικό, όπου θα περιμένουν για να μάθουν τον αντίπαλο τους. Στο ξεκίνημα το εθνικό δίδυμο νίκησε με 2-0 (21-18, 21-17) τους Κογκαλίδη, Πολυχρονιάδη και στη συνέχεια ξεπέρασαν σε 37 λεπτά το εμπόδιο των Καντιώτη, Τσαλικιάν με 2-0 (21-17, 21-16) για να πάρουν το εισιτήριο για τον αυριανό ημιτελικό. Οι Καντιώτης, Τσαλικιάν θα έχουν άλλη μία ευκαιρία για να συνεχίσουν στη διοργάνωση στο ταμπλό των ηττημένων.

Συνεχίζουν την εντυπωσιακοί τους πορεία ο Ιάσονας Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη που παραμένουν χωρίς ήττα στην διοργάνωση και προκρίθηκαν απευθείας στους αυριανούς ημιτελικούς. Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας νίκησαν με 2-1 (19-21, 21-13, 15-13) τους Καπίρη, Βολουδάκη και συνέχισαν στο ταμπλό των νικητών. Εκεί συνάντησαν τους Βουλκίδη, Κουρτίδη τους οποίους και νίκησαν με 2-0 (21-14, 21-17) για να πάρουν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Στο ταμπλό των ηττημένων συνεχίζουν 6 ομάδες που θα «κοντραριστούν» αύριο για τις δύο εναπομείναντες θέσεις των ημιτελικών.

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου μαζί με τον συμπαίκτη του Δημήτρη Νιώπα μίλησαν στο volleyball.gr για την πορεία τους στο πρώτο τουρνουά Μasters, για το επίπεδο των αγώνων αλλά και για την διοργάνωση στις Σπέτσες.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου που ανέφερε: «Το επίπεδο των αγώνων είναι ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι, οι ομάδες είναι καλύτερες από πέρυσι και πιο βελτιωμένες. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις που δείχνει ότι αρκετές ομάδες μπορούν να φτάσουν στους τελικούς. Στόχος σίγουρα είναι η πρώτη θέση», ενώ ο συμπαίκτης του Δημήτρης Νιώπας σχολίασε την διοργάνωση στις Σπέτσες.

«Πάρα πολύ όμορφο τουρνουά, πρώτη φορά έρχομαι στις Σπέτσες. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ ωραίες δίπλα στο ιστορικό αυτό ξενοδοχείο. Όλα είναι πολύ καλά σε όλους τους τομείς και ελπίζω να συνεχιστεί η διοργάνωση στις Σπέτσες και τα επόμενα χρόνια».

Δείτε τα αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό ΕΔΩ.