Τελική επιλογή ομάδας μπιτς βόλεϊ για την Ολυμπιάδα κωφών

Την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπροέδρου κ. Καψή Αθανασίου, του Τεχνικού Συμβούλου κ. Γαζή Διονυσίου και του Προπονητή Μπιτς Βόλει της ΕΟΑΚ κ. Παυλάκη Άρη με την υπεύθυνη του γηπέδου Beach Volley  του Vari Sposts Club, κ. Σφυρή Έφη.

Η κ. Σφυρή άκουσε με μεγάλη προσοχή της ανάγκες του τμήματος Μπιτς Βόλει Κωφών  όσον αφορά την εύρεση γηπέδου για τις προπονήσεις της εθνικής μας ομάδας Μπιτς Βόλεϊ για τη συμμετοχή της στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα πραγματοποιηθούν στη Σαμψούντα της Τουρκίας  από τις 18 Ιουλίου έως τις 30 Ιουλίου 2017.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η παραχώρηση  του γηπέδου Μπιτς Βόλεϊ του Varis Sports Club κάθε Παρασκευή  17:30΄ -19:00΄ για τις προπονήσεις των κωφών μας αθλητών.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Σφυρή Έφη καθώς και τον κ. Πιεπεριά Γεώγιο (Ιδιοκτήτη του Varis Sports Club) για την ευγενική τους κίνηση να μας παραχωρήσουν το γήπεδο Μπιτς Βόλεϊ.

Με αυτόν τον τρόπο παρέχουν μεγάλη στήριξη στους αθλητές μας ώστε να συνεχίζουν να προετοιμάζονται  για την επάξια εκπροσώπηση της χώρας μας στους ανωτέρω ολυμπιακούς αγώνες κωφών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BEACH LEAGUE 2016-17 Masters και Juniors σε όλη την Ελλάδα »