Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2014-2015/Diafores/aniksi
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

«Αθλητική Άνοιξη» στην Πετρούπολη με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων (PHOTOS)

Σήμερα το πρωί στο Κλειστό της Πετρούπολης πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση «Αθλητική Άνοιξη» υπό την αιγίδα του Δήμου Πετρούπολης με τη βοήθεια του Γ.Σ. Πετρούπολης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 400 παιδιά, αγόρια και κορίτσια από τα δημοτικά και Γυμνάσια της περιοχής που έπαιξαν βόλεϊ.

{module OMRON IN}Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους παλαίμαχοι αθλητές της Εθνικής ομάδας του 1987, Γιάννης Φάκας, Δημήτρης Καζάζης, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Σωτήρης Αμαριανάκης, Γιώργος Ντράγκοβιτς, οι παίκτες του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης, Γιώργος Στεφάνου και Σωτήρης Σωτηρίου και της Πετρούπολης, Φίλιππος Τσιμπίδης, Βασίλης Κατσακούλας, Κώστας Σπηλιωτόπουλος, Σάκης Κατσέλης. Η Εθνική ομάδα του 1987 αγωνίστηκε ένα σετ επίδειξης με την ομάδα των παικτών του Ολυμπιακού και της Πετρούπολης στο οποίο επικράτησαν οι δεύτεροι 20-25.

Τιμήθηκαν όλοι οι αθλητές για την προσφορά τους στον αθλητισμό και σε προτζέκτορα προβλήθηκαν παλιοί αγώνες της Εθνικής ομάδας.

Επίσης βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά και τα παιδιά που συμμετείχαν.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος της Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Πετρούπολης κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος κι ο έφορος του Ανδρικού τμήματος Μανώλης Δαλέντζας.

 

 {gallery}/New_Site/2014-2015/Diafores/aniksi{/gallery}