Ωρολογάς:«Πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό της ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Ωρολογάς μίλησε στο Greekvolley μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στις αρχές του πρώτου σετ ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και ελέγχαμε το σετ ως 12-10, στη συνέχεια ανέβηκε ο ΠΑΟΚ λόγω της ποιότητας που έχει και κέρδισε το σετ.

Στο δεύτερο σετ αν και ήμασταν πίσω 2-3 πόντους καταφέραμε και πιάσαμε τελικά τον ΠΑΟΚ στο 20-20 και με καλό σέρβις και μπλοκ μπορέσαμε να πάρουμε το σετ.

Το τρίτο σετ το χάσαμε πολύ εύκολα γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά από την αρχή, ενώ στο τέταρτο  ήμασταν πάνω ως το 7 αλλά στο σημείο αυτό βελτιώθηκε ο ΠΑΟΚ και παρόλο που εμείς προσπαθήσαμε, δε καταφέραμε να ξαναπεράσουμε μπροστά Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε το σετ που πήραμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Τα προβλήματα είναι γνωστά, τα βάζουμε τώρα στην άκρη και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια.»

Όσον αφορά τον τραυματισμό του…

«Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος και σήμερα πονούσα αρκετά. Αυτή τη βδομάδα έκανα μόνο δύο προπονήσεις αλλά δεν έχω περιθώρια να μείνω εκτός. Πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό της ΑΕΚ.»

Ήσουν πάρα πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, τα συναισθήματά σου που έπαιξες απέναντι στην παλιά σου ομάδα;

«Έχω παίξει έξι  χρόνια στον ΠΑΟΚ, έχω πολύ καλές αναμνήσεις και πολλές επιτυχίες. Φέτος ο ΠΑΟΚ πιστεύω έχει φτιάξει μια από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, εύχομαι να πετύχει τους φετινούς του στόχους.»