Παραιτήθηκε το ΤΑΑ Ορεστιάδας

Την παραίτησή όλων των μελών του ΤΑΑ του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ανακοίνωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του ΑΟΟ Βασίλης Γκιζάνης.

Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα ουσιαστικά τα μέλη του «πράσινου» ΤΑΑ αναφέρθηκαν στα όσα έγιναν και γράφθηκαν το τελευταίο 2ήμερο τονίζοντας πως όποιος θέλει μπορεί να μπει στην ομάδα και να αναλάβει τους «πράσινους».

Την ίδια ώρα οι Γκιζάνης, Καρράς, Κιλούδης, Τσολακίδης και Δραχτίδης έθεσαν την παραίτησή τους από το ΤΑΑ ορίζοντας παράλληλα την 1 Φεβρουαρίου ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης όπου θα δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία προς τα μέλη του ΑΟΟ προκειμένου να ψηφήσουν όποιους θέλουν να αναλάβουν το τμήμα...

Μάλιστα ο Βασίλης Γκιζάνης που παραμένει πρόεδρος του ΑΟΟ δεν έκρυψε την απογοήτευση για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δηλώνοντας πως αν στην Γενική Συνέλευση δει πως δεν είναι αποδεκτός από τα μέλη είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί και από την προεδρία του Συλλόγου προκηρύσσοντας έτσι εκλογές.

ΠΗΓΗ volleyplanet.gr