Όλγα Χατζηδημητρίου: Ο άνθρωπος τα... πάντα όλα της Εθνικής παγκορασίδων (vid)

Τον δικό της απολογισμό για την πορεία της Εθνικής παγκορασίδων έκανε η άμεση συνεργάτης του Κώστα Γκούντα, Όλγα Χατζηδημητρίου.

Η Χατζηδημητρίου, μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Κ17 εδώ και πολλά χρόνια είναι κυριολεκτικά ο άνθρωπος... τα πάντα όλα. Από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ είναι στο πλευρό των αθλητριών για να τις βοηθάει και να τις συμβουλεύει.

Αν και η ίδια δεν βρίσκεται στον πάγκο την ώρα των αγώνων, βλέπεις συνεχώς τις αθλήτριες που αγωνίζονται ή βρίσκονται στον πάγκο να την κοιτούν στην κερκίδα για να τους δώσει οδηγίες αλλά και την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση.

«Μου αρέσει όλο αυτό. Αγαπάω αυτό που κάνω. Αγαπάω τα παιδιά και τους συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι λιγότερο. Πρέπει τα παιδιά να νιώσουν μία ασφάλεια γιατί είναι και μακριά από τις οικογένειές τους. Πρέπει να νιώθουν άνετα τα παιδιά να λένε αυτό που νιώθουν. Είναι σημαντικό για αυτή την ηλικία. Κάθε λεπτό εισπράττω την αγάπη των παιδιών ακόμα και με ένα βλέμμα. Όλο αυτό που ζω με τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο είναι κάτι ανεπανάληπτο. Είναι τιμή που βρίσκομαι με αυτά τα υπέροχα και ικανότατα παιδιά. Εμείς κάνουμε το αυτονόητο. Είμαι περήφανη που είμαι δίπλα τους και παίρνω και εγώ αυτή τη μεγάλη χαρά» σχολίασε μεταξύ άλλων και πάντα με χαμόγελο η Όλγα Χατζηδημητρίου.

Για όλη τη συνέντευξη δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πολυμέσα