Ο Νίκος Αντωνιάδης για τον τελικό επιβίωσης του ΟΦΗ

«Εμείς πάμε για να κάνουμε το καθήκον μας, να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε»
τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, για τον τελικό επιβίωσης που δίνει ο ΟΦΗ στην Πολίχνη με τον Πήγασο (Δευτέρα 24/4, 18:00) για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ της Volley League.

 
Οπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ "εμείς ξέρουμε έτσι και αλλιώς και το έχουμε βάλει ως στόχο, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και απο εκεί και πέρα θα δούμε αν ο αντίπαλος μας, ο Αθλος, θα κάνει το στραβοπάτημα που θέλουμε για να εξασφαλίσουμε εμείς την σωτηρία μας. Αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε εμείς είναι οι δυο νίκες και απο εκεί και μετά, θα περιμένουμε να δούμε αν αυτές είναι αρκετές για το στόχο μας".

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος απο την εικόνα της ομάδας και τις τρείς σερί νίκες με Πήγασο, Σκύδρας και Αθλο Ορεστιάδας.

Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι πέρα απο τη νίκη επί του βασικού αντιπάλου, ο ΟΦΗ πήρε και την ισοβαθμία.

Οπως λέει ο Νίκος Αντωνιάδης "θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, για την προσπάθεια που κάνουμε μαζί στις τελευταίες εβδομάδες. Δουλεύουμε πολύ καλά και είμαστε ομάδα. Είμαστε πιστεύω σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται στα τελευταία μας, παιχνίδια".

Για το παιχνίδι με τον Πήγασο, ο προπονητής του ΟΦΗ, λέει ότι "παίζουμε μόνο για τη νίκη, για να μείνουμε ζωντανοί, όπως κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία εξασφάλισε το στόχο της, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Πρέπει να κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση όπως στα τελευταία παιχνίδια, για να κερδίσουμε. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτό το παιχνίδι, τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο που μπορούν".

Η αποστολή του ΟΦΗ θα μεταβεί τη Δευτέρα το πρωί αεροπορικώς στην Πολίχνη και θα επιστρέψει το βράδυ.

Aπό το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.