Ενισχυμένος ο Πήγασος απέναντι στον Φοίνικα (LIVE STREAMING)

Δύο αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο σε διάστημα τεσσάρων ημερών θα δώσουν ο Πήγασος Πολίχνης και ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου.
Αύριο Σάββατο θα παίξουν για το πρωτάθλημα και την Τρίτη 31/1 για το κύπελλο (Γυμναστήριο Καλυβίων, 12η αγωνιστική, 28/1, 19:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης Εμμ.).

Ο Πήγασος Πολίχνης έχει ενισχυθεί με την απόκτηση του Αλέξανδρου Χήρα που αποχώρησε από τον Ο.Φ.Η. και τον Κώστα Προύσαλη που είχε μείνει ελεύθερος από τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Ο Πήγασος ισοβαθμεί με τον Άθλο Ορεστιάδας στην 7η θέση έχοντας από 11 βαθμούς. Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ βρίσκεται στην 6η θέση με 18 βαθμούς.

Η ομάδα της Πολίχνης στοχεύει στην 5η νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα που θα ενισχύσει την θέση της ως προς την πρώτη 6αδα και φυσικά το μεγάλο στόχο της παραμονής.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: «Μετά τη διακοπή λόγω Λίγκ Καπ έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Σύρο μια ομάδα η οποία είναι ανεβασμένη, παραλίγο να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό και να πάρει την πρόκριση στο τελικό. Εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά πραγματικά θα πρέπει να παλέψουμε. Στη συνέχεια, μετά από δύο μέρες με την ίδια ομάδα έχουμε και τον αγώνα κυπέλλου οπότε η ομάδα προετοιμάζεται και για τους δύο στόχους. Δύσκολα παιχνίδια, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
 

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Θανάσης Κεσεσίδης: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου στην έδρα μας. Προετοιμαζόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για το παιχνίδι που έρχεται, θα τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε το περισσότερο που μπορούμε από αυτό το παιχνίδι όπως και σε κάθε άλλο».

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ σε 5 εκτός έδρας αγώνες έχει σημειώσει 3 νίκες. Η ομάδα της Σύρου έχει βρεθεί στην 6η θέση και σε πρώτη φάση θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την πρώτη 4αδα.

O ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ δήλωσε: «Αναλυτικά ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε στις προπονήσεις πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Έχουμε επίσης καλή ψυχολογία, έχουμε παίξει καλά ματς τελευταία. Από κει και πέρα για το παιχνίδι με τον Πήγασο Πολίχνης, έχουμε την κατάλληλη σοβαρότητα και κάνουμε τις κατάλληλες προπονήσεις ώστε να πάμε να παίξουμε. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα του Πήγασου είναι πολύ μαχητική ως ομάδα, είναι παιδιά που έχουν “δέσει” και προσπαθούν να παίξουν σωστά άμυνα και επίθεση, εκεί θα προσπαθήσουμε κι εμείς να ανταπεξέλθουμε, ώστε να βγάλουμε τα δικά μας δυνατά στοιχεία που θα φέρουν το αποτέλεσμα».

Η ιστορία των αναμετρήσεων Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
2022-23
31/01/2023: Κύπελλο Ελλάδας Γ' Φάση - 1η Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ  
28/01/2023: Volley League 12η Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ  
05/11/2022: Volley League Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης 3-0 (25-21, 25-18, 25-20)

Volley League 2022-23

Β΄ΓΥΡΟΣ

12η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Καλυβίων, 18:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Αβραμίδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Βένος, Χανός, Γραμματεία: Συρομάχου.

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 19:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης Εμμ., Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βασδέκης, Παπαδοπούλου, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 21:30 (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Βαρατάσης, Τόλιος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 18:30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ράντσιου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Μπίτσικα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Βελώνης, Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Πολυμέσα