Άθλος Ορεστιάδας: Περαστικά στον Σταύρο Κασαμπαλή

«Λιοντάρι στο κλουβί» αισθάνονταν την ώρα του αγώνα της Ερμούπολης με το Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ ο αθλητής του Άθλου Ορεστιάδας, Σταύρος Κασαμπαλής, που εξελίχθηκε στον μεγάλο απόντα της αναμέτρησης του «Δ. Βικέλας» και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για το «Όσκαρ ατυχίας» της πρεμιέρας της Volleyleague.

 


Ο διεθνής μας πασαδόρος, λίγες ώρες πριν το επίσημο εναρκτήριο σερβίς του πρωταθλήματος, αντιμετώπισε έντονες στομαχικές διαταραχές και έμετους. Έπειτα από ιατρική εξέταση αποκλείστηκε από την αποστολή και παρακολούθησε το παιχνίδι από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Παρά τη συγκινητική και αξιέπαινη εμφάνιση του νεαρού Χαράλαμπου Χατζημαρινάκη, με την αγωνιστική συμμετοχή του Κασαμπαλή, είναι βέβαιο πως ο Άθλος Ορεστιάδας θα παρουσίαζε στο παιχνίδι ένα διαφορετικό πρόσωπο, απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετικό μπάτζετ και στόχο.

Δυστυχώς όμως κατάσταση του Κασαμπαλή το βράδυ επιδεινώθηκε, καθώς πέρα από τις στομαχικές διαταραχές ανέβασε και πυρετό. Mε τις συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και του επιτελείου της ομάδας, ο άσος της ομάδας μας, συνοδευόμενος από την team manager, Στέλλα Σταματοπούλου, αμέσως μετά τον αγώνα, διακομίστηκε εσπευσμένα στο ΓΝΑ Σύρου, όπου διαγνώστηκε με γαστρίτιδα.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Άθλου Ορεστιάδας