Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήρθε ο Τράβιτσα και ξεκίνησε προπονήσεις στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, βρίσκεται από την Τετάρτη (31/8) το μεσημέρι ο Ντράγκαν Τράβιτσα.

Ο διεθνής Ιταλός πασαδόρος αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 14:30 και μέσω δηλώσεων του, εξέφρασε για άλλη μία φορά τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον Θρύλο. Σήμερα, Τετάρτη απόγευμα, ο Τράβιτσα αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν στο γήπεδο μπιτς βόλεϊ, στα Βοτσαλάκια.

Ο νέος πασαδόρος του Ολυμπιακού, κατά την άφιξη του στη χώρα μας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι γεμάτος ενέργεια, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή, την ομάδα. Είναι τιμή για μένα, να αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να το διασκεδάσω! Εύχομαι να συναντήσω τους φιλάθλους μας το συντομότερο. Εύχομαι να δημιουργούν πολύ θόρυβο όταν παίζουμε, κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος, γιατί κάθε φορά που έβλεπα τον Ολυμπιακό στην τηλεόραση, είχε φανταστική ατμόσφαιρα. Ελπίζω, να χτίσουμε ένα φρούριο και να έχουμε όμορφες μνήμες στο φινάλε της σεζόν»

Η «πρώτη» του Τράβιτσα με τον Ολυμπιακό!

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν συνεχίζει, με αμείωτη ένταση, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη (31/8) το απόγευμα, το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιλάμβανε προπόνηση στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ του Ολυμπιακού στα Βοτσαλάκια. Την ομάδα του Θρύλου υποδέχθηκε η υπεύθυνη του τμήματος μπιτς βόλεϊ και των εγκαταστάσεων, Πόλα Κίτσου. Το «παρών» στη σημερινή προπόνηση έδωσε και ο Ντράγκαν Τράβιτσα, ο οποίος ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά για τη φετινή χρονιά. Ο διεθνής Ιταλός πασαδόρος, ο οποίος αφίχθη την Τετάρτη το μεσημέρι (14:30) στην Ελλάδα, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Θρύλο, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και τέθηκε στη διάθεση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

ΠΗΓΗ https://www.olympiacossfp.gr

 

 

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.