Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τον Κυπελλούχο Ελλάδας ΠΑΟΚ υποδέχεται η Κηφισιά

Τον Κυπελλούχο Ελλάδας ΠΑΟΚ υποδέχεται η Κηφισιά στον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και της πρώτης αγωνιστικής του Β΄γύρου της Β΄φάσης στο πρωτάθλημα Volley League (γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 6η αγωνιστική, Β φάση, 8/4, 18:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Αβραμίδης, Φραγκάκης).

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχος. Η Κηφισιά αναζητά την πρώτη της νίκη επί των ομάδων της πρώτης 4αδας που θα της δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάληψη της 5ης θέσης.

Ο ακραίος της Κηφισιάς Φροίξος Κωτσάκης είπε: «Μετά την απόχη μιας εβδομάδας λόγω του final 4 του Κυπέλλου επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση . Στόχος υπάρχει και είναι να διατηρήσουμε την 5η θέση στην τελική κατάταξη, κάτι το οποίο ξεκινάει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ . Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω έχουμε την ικανότητα να είμαστε κοντά με τον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα . Το ότι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από την 5η θέση εξαιτίας του φετινού συστήματος διεξαγωγής των play off δεν θα πρέπει να μας πτοεί καθώς παίζοντας συνεχώς με δυνατούς αντιπάλους γίνεσαι καλύτερος και βλέπεις το επίπεδο που πρέπει να φτάσεις».

Ο ΠΑΟΚ μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και την απαιτούμενη αποθεραπεία μπαίνει δυνατά για τη μεγάλη επιστροφή στο πρωτάθλημα. Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του κυπέλλου και με την προσδοκία πως μπορεί να κάνει ένα καλό σερί στον Β γύρο ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την προσπάθεια για να καλύψει τη διαφορά του -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τη διαφορά του -2 από τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα ΟΝΕΧ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: "Η χρονική στιγμή είναι η κατάλληλη για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Η κατάκτηση του Κυπέλλου μας έχει ανεβάσει την ψυχολογία. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά. Είμαστε μέσα στο παιχνίδι του τίτλου και στο πρωτάθλημα".

Σε 33 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα της Κηφισιάς με 24-9 νίκες.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.