Δύσκολη έξοδος του Φιλίππου στο Ρέντη

O Oλυμπιακός υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα. (Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 2η αγωνιστική, 23/10, 19:30, LS VL, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Λ.).

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 σετ του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της Κομάρνο στη Σλοβακία στο πρώτο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League, και θέλουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

.
athlos  AOK LOGO milonas97 n  OLYMPIAKOS   panathinaikos  PAOK LOGO  pigasospolixnisbanner FOINIKAS NEWLOGO kalamata80 logo

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ανέστης Δαλακούρας: «Προερχόμασετ από μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη για τα προκριματικά του Champions League. Tώρα μπροστά μας έχουμε το πρωτάθλημα και παίζουμε με τη Βέροια στην έδρα μας η οποία προέρχεται από ήττα και σίγουρα θα προσπαθήσει να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε άλλη μια νίκη και να συνεχίσουμε το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας με την Ευρώπη και το πρωτάθλημα».

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Μία δύσκολη έξοδος στην Αθηνά, παίζουμε με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος απέδειξε και στον πρόσφατο ευρωπαϊκό του αγώνα, πως είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς παιχνίδι με παιχνίδι θεωρώ πως θα γινόμαστε καλύτεροι, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, ούτως ώστε τα επόμενα παιχνίδια να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Παράλληλα η επιστροφή του Προύσαλη στις προπονήσεις αποτελεί ένα «συν» για την ομάδα μας»

Από την πλευρά του ο ακραίος του Φιλίππου Βέροιας, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, τόνισε: «Όλοι ξέρουμε ότι παίζουμε με τον πρωταθλητή και εκ των διεκδικητών των φετινών τίτλων στις ελληνικές διοργανώσεις, οπότε περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς αθλητές, αλλά εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι, με στόχο να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν, ώστε φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας, αλλά και με την ομάδα μας»

Η ιστορία των αναμετρήσεων Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας
2021-22
  Volley League Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός   
23/10/2021: Volley League Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας  
2020-21
11/03/2021: Volley League Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός 1-3 (27-25, 11-25, 13-25, 19-25)
31/10/2021: Volley League Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας 3-0 (25-13, 25-11, 25-20)

Volley League - 2η αγωνιστική

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Zηρίνειο, 19.15 ΕΡΤ-3: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Αγίου Θωμά, 17:00 (L.Str.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Ονόπας, Νικάκης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Βαρατάσης, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 18:00 (L.Str.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Βουδούρης, Βελώνης, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Κατσιάρας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 19:30 (L.Str.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σπίγγου, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Μπίτσικα.