Η ώρα της αναμέτρησης για ΠΑΟΚ - ΟΦΗ(video)

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ που θα γίνει στο PAOK Sports Arena θα ολκληρωθεί η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.
O αγώνας είχε αναβληθεί από τις αρχές Νοεμβρίου όταν επιβλήθηκε το δεύτερο lockdown λόγω της πανδημίας και «κλείδωσε» το πρωτάθλημα. (2η αγωνιστική, 10/2, 18:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Αβραμίδης, Σταυριανίδης).

Οι δύο ομάδες μέσα σε 24 ώρες θα αναμετρηθούν δύο φορές. Την Τετάρτη για το εξ αναβολής ματς στο PAOK Sports Arena και την Πέμπτη 11/2 στο γυμναστήριο της Μίκρας που θα είναι ο αγώνας του Β΄γύρου με γηεδούχο τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ έχει 10 βαθμούς σε 6 αγώνες και προέρχεται από τη νίκη επί του Μίλωνα στην έδρα του. Θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα ώστε να καλύψει τη διαφορά του από την κορυφή.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Julien Prigent, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας είναι σημαντικά, και τα κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά. Στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΟΦΗ είναι επιτακτική ανάγκη η κατάκτηση των τριών βαθμών. Δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση, και αποκτάμε την απαραίτητη συνοχή μεταξύ μας. Παλεύουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο ΟΦΗ μπορεί να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ αλλά άφησε καλές εντυπώσεις. 

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας είπε για τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση, για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε και κυρίως για τα παιχνίδια με Κηφισιά και Βέροια, στα οποία θα ζητήσουμε πόντους. Κάνουμε ήδη ένα τέτοιο πλάνο. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι παιχνίδια με εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια».

Ο λίμπερο του ΟΦΗ, Σπύρος Βελούδης, τονίζει ότι  «είναι δυο εκτός έδρας παιχνίδια σε δυο μέρες. Θα πάμε να παλέψουμε να πάρουμε κάτι. Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι, παρουσιάζεται καλύτερη».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, επισημαίνει πως «θα πρέπει να διαχειριστούμε όσο μπορούμε καλύτερα αυτά τα δυο παιχνίδια, σε δυο μέρες και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Συνολικά το πρόγραμμα φέρνει τον ΟΦΗ να δίνει 5 συνεχόμενα (!) εκτός έδρας παιχνίδια. Μετά τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει τους αγώνες εκτός Κρήτης, , καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Κηφισιά , το οποίο με βάση το πρόγραμμα που γνωστοποίησε η ΕΣΑΠ στις ομάδες, θα γίνει τη Δευτέρα 15/2, 6μμ στο Ζηρίνειο, για την 10η αγωνιστική της Volley League.

Ο ΟΦΗ θα παραμείνεις την Αθήνα, μετά το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τετάρτη (17/2, 5μμ), για την 11η αγωνιστική, της Volley League.

Τα συνεχόμενα εκτός  έδρας παιχνίδια για τον ΟΦΗ, θα ολοκληρωθούν με την αναμέτρηση στη Βέροια με το Φίλιππο, που θα γίνει το Σάββατο 20/2, στις 6μμ, για την 12η αγωνιστική της Volley League.

Η ιστορία των αναμετρήσεων Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.
2020-21
11/02/2021: Volley League Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.  
10/02/2021: Volley League Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η.  
2019-20
25/02/2020: Volley League 13η Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (23-25, 24-26, 23-25)
24/11/2019: Volley League Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 3-0 (25-15, 25-20, 25-22)

Volley League Ανδρών - 2η αγωνιστική - Εξ αναβολής

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Διαιτητές: Αβραμίδης, Σταυριανίδης. Παρατηρητής: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Λούμση, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Πασπαλά Αικ.

Πολυμέσα

. .