Στο κυνήγι της πρώτης νίκης ο ΟΦΗ (video)

Ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει τη πρώτη του νίκη στo φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, τον οποίο υποδέχεται την Τετάρτη (27/1, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, για την 5η αγωνιστική της Volley League.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας και ο κεντρικός Νίκος Καρατζάς, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ και συμφώνησαν για την σημασία του αγώνα για τον ΟΦΗ.

Οπως ανέφερε ο Ακης Φλαούνας  «είναι απο τα παιχνίδια που κυνηγάμε. Είναι απο τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε ώστε να πάρουμε πόντους.

Να έχουμε το αβαντάζ έναντι της Βέροιας. Αυτό το παιχνίδι, αλλά και το επόμενο με το Μίλωνα, είναι πολύ σημαντικά για μας».

Ο ΟΦΗ προέρχεται απο μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και όπως είπε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας «δουλεύουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα μας, στους πόντους που παίρνουμε απο το μπλοκ-άμυνα. Εκεί χρειαζόμαστε παραπάνω πόντους για να κερδίζουμε και σετ».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Νίκος Καρατζάς, ανέφερε για την σημασία του αγώνα, με την ομάδα της Βέροιας, πως «είναι ένα ντέρμπι για μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί χρειαζόμαστε τους πόντους».

Ο Καρατζάς αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου απο τα γήπεδα.

Οπως είπε «σε άδειο γήπεδο, είναι πολύ δύσκολα για όλους τους αθλητές. Εχουμε συνηθίσει ο κόσμος να μας αγκαλιάζει και μας δίνει άλλη ώθηση, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τις δηλώσεις.

Πολυμέσα