Στην Κρήτη ο Ολυμπιακός με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Mε δύο αγώνες της 4ης αγωνιστικής που θα γίνουν την Παρασκευή 22/1 θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα Volley League και ο ένας από τους δύο αγώνες θα γίνει στο γυμναστήριο Λίντο όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (4η αγωνιστική, 22/1, 17:30, Διαιτητές: Αγγελίδης, Βελώνης, Lives Streaming V.L.)
 
Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. O διαγώνιος του ΟΦΗ Κριστόφ Μάρκς, ο λίμπερο Σπύρος Βελούδης και ο λίμπερο-ακραίος Γιώργος Κοσκινάς μίλησαν στην κάμερα του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ για το παιχνίδι-πρόκληση με τον Ολυμπιακό, που είναι μια απο τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.


Οπως ανέφερε ο Κριστόφ Μάρκς «ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.  Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λιγότερα λάθη απο ότι κάναμε με την Κηφισιά. Γιατί όχι να μην πάρουμε ένα ή δυο σετ;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο λίμπερο του ΟΦΗ, Σπύρος Βελούδης, ανέφερε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ότι "είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και απο τα φαβορί για την κατάκτηση του.

Είναι μεγάλο κίνητρο για μας, να παίζουμε με τέτοιες ομάδες και αθλητές τόσο υψηλού επιπέδου. Θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Στόχος τουΟΦΗ είναι να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια. Με την Κηφισιά, είχαμε μεγάλα κενά στην απόδοση μας. Θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και να ετοιμαστούμε για τα πολύ σημαντικά παιχνίδια με τη Βέροια και το Μίλωνα».

Ο λίμπερο-ακραίος του ΟΦΗ Γιώργος Κοσκινάς, τόνισε με την σειρά του, πως "είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Για μένα είναι πενήντα-πενήντα. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι μέσα στην έδρα μας".

Ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί σε αυτό το παιχνίδι με τον πασαδόρο Max Thaller, ο οποίος επέστρεψε απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα της Αυστρίας.

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, o Oλυμπιακός ταξίδεψε στην Κρήτη. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Πέμπτη (21/1) την προετοιμασία τους με προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Κρητική ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι για των Πειραιωτών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (26/1) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στης νίκες ώστε να αρχίσουμε να χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας και να ξεχάσουμε τη νευρικότητα της ήττας από την 3ή αγωνιστική. Έχουμε δουλέψει σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας και θέλουμε να δούμε την βελτίωση αποτυπωμένη σε επίσημο αγώνα. Θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε ώστε να φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε. Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά και με την ίδια σοβαρότητα».

 
 
 
Volley League 2020 - 4η αγωνιστική
 
Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ηράκλειο, Λίντο 17:30 (Live Streaming): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 

Διαιτητές: Αγγελίδης, Βελώνης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κανδηλιεράκης, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

PAOK Sports Arena 20:00 (EΡT-3) Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 

Βέροια, γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Βέροιας, 17.00 (Live Streaming): Α.Π.Σ. Φίλιππος - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σαρακινίδης, Πλιάχα, Γραμματεία: Ψάρρα Μαρ.

Κηφισιά, Ζηρίνειο 18:00 (Live Streaming): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Φραγκάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Κατερλή, Γραμματεία: Μπίτσικα.