Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς (3η αγωνιστική, 15/1, 17:00, Live Streaming - V.L.)

Τρεις μήνες μετά την αναμέτρηση τους στο γυμναστήριο του Ρέντη για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Ο.Φ.Η. και ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά και για το πρωτάθλημα και μάλιστα στο γυμναστήριο του Λίντο καθώς στο Βαρδινογιάννειο γίνονται επισκευές. (3η αγωνιστική, 16/1, 17:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Ονόπας, Αγγελίδης).

To εντυπωσιακό είναι πως ο αγώνας του ΟΦΗ με την Κηφισιά για τη σεζόν 2019-20 ματαιώθηκε λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος από την καραντίνα και την πανδημία του covid-19.

Για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς η Κηφισιά νίκησε με 3-1 σετ και μετά την δεύτερη καραντίνα οι δύο ομάδες θα δώσουν και πάλι ραντεβού για την 3η αγωνιστική της Volley League.

Ο Ο.Φ.Η. έχει δώσει έναν αγώνα στο πρωτάθλημα, αυτόν με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι όπου ηττήθηκε με 3-0 σετ. Στη 2η αγωνιστική αναβλήθηκε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ.

Επομένως αυτός είναι και ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του ΟΦΗ στη Volley League 2020-21.

O προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας δήλωσε: «Έχουμε κάνει μια νέα αρχή σε προετοιμασία. Η Κηφισιά είναι μια σκληρή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Εχει κάνει μεγάλες νίκες και παίζει πολύ καλά, ενώ έχει και ένα πασαδόρο, που είναι ο εγκέφαλος της ομάδας και είναι πάνω απο 20 χρόνια στην ομάδα. Αυτό είναι σημαντικό για αυτούς. Και εμείς όμως, είμαστε σε καλή κατάσταση και ετοιμότητα. Θα χτυπήσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, όμως παίζουμε στην έδρα μας και το θέλουμε».

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης που έχει περάσει τρεις σεζόν στην Κηφισιά δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε ξανά τη δράση μας, μετά απο τόσο καιρό αποχής. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και πιο έτοιμοι. Οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με 3-1 και 3-0 σετ σε ισάριθμους αγώνες στο Ζηρίνειο.

Ο διαγώνιος της Κηφισιάς Νίκος Ζουπάνης δήλωσε για τον αγώνα με τν ΟΦΗ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι γίνεται μετά από μεγάλο διάστημα που δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θεωρώ ότι τόσο για εμάς όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες ο στόχος είναι να βρούμε τον ρυθμό μας στον αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά μας θα επικεντρωθούμε σε αυτά που δουλέψαμε το τελευταίο διάστημα στην προπόνηση».

* Είναι ο πρώτος αγώνας ΟΦΗ - Κηφισιάς στο Ηράκλειο.