Επέστρεψαν τα χαμόγελα στο "Παλατάκι" του ΟΦΗ (video)

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ, με την επιστροφή της ομάδας και στο γήπεδο, για προπονήσεις.

Καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, οι παίκτες του ΟΦΗ, ξεκίνησαν το προπονητικό τους πρόγραμμα το οποίο και θα διαρκέσει 3-4 εβδομάδες, περιμένοντας και την επανεκκίνηση του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Volley League.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας, μίλησαν στο κανάλι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στο You Tube (ΟFI VOLLEYBALL) και αναφέρθηκαν στην σημασία οι επαγγελματίες αθλητές να επιστρέψουν στον φυσικό τους χώρο που είναι το γήπεδο.

Ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας, ανέφερε ότι «είναι μεγάλη η χαρά μας που γυρίσαμε στο γήπεδο, δηλαδή στον φυσικό μας χώρο. Εύχομαι να έχουμε πλέον μια ροή και να επιστρέψουμε σύντομα και στα επίσημα παιχνίδια. Για μας είναι σαν να κάνουμε προετοιμασία απο την αρχή. Θα κάνουμε εργομετρικά τεστ το Σάββατο και απο εκεί και πέρα θα σχεδιάσουμε το προπονητικό κομμάτι. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες προπόνηση, για να επανέλθουμε».

Ο συνεργάτης του, Μανώλης Πρασανάκης, υπογράμμισε ότι «είμαστε πού χαρούμενοι και ευχαριστoύμε όσους συνέβαλαν σε αυτό. Ο φυσικός μας χώρος είναι εδώ. Είμαστε σε αναμονή για να ξεκινήσουμε και τους αγώνες. Θα χρειαστούμε τρείς εβδομάδες για να ξαναβάλουμε σε λειτουργία όλο αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ορεξη και υπομονή υπάρχει».
Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, υπογράμμισε ότι «το περιμέναμε πως και πως. Περνάμε δύσκολα, όπως όλος ο κόσμος. Εμείς θέλουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Προέχει η υγεία όλων των ανθρ;vπων και των αθλητών. Μας ικανοποίησε το ανοιγμα του αθλήματος, εύχομαι να υπάρξει μια λύση ώστε να ανοίξουν όλα τα γήπεδα και να επιστρέψουν οι αθλητές».

Ο Καναδός ακραίος του ΟΦΗ Steven Hunt υπογράμμισε πως «είμαι ενθουσιασμένος που γυρίσαμε. Εύχομαι να κάνουμε καλή προπόνηση και η σεζόν να αρχίσει ξανά. Είναι η δουλειά μας. Θέλουμε να παίζουμε βόλει, κάθε μέρα. Το βόλει δεν έχει τόσες επαφές όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Ο Γερμανός διαγώνιος Christof Marks, υπογράμμισε με την σειρά του, πως «νοιώθω πολύ καλά. Πέρασαν έξι εβδομάδες. Προπονήθηκα όλο αυτό το διάστημα και προσπάθησα να είμαι σε καλή κατάσταση. Στην Ελλάδα η κατάσταση με κορωνοϊο δεν είναι τόσο άσχημη όσο σε άλλες περιοχές, ελπίζω όλα να γίνουν με ασφάλεια».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός Franco Drago, ανέφερε με την σειρά του, ότι «αισθάνομαι πολύ ωραία. Επιστρέφουμε μετά απο 1,5 μήνα ξανά για να συνεχίσουμε τη σεζόν. Είμαι έτοιμος για προπόνηση. Θα χρειαστούμε δυο εβδομάδες για να είμαστε έτοιμοι».
Ο πασαδόρος του ΟΦΗ Μάρκος Γαλιώτος, τόνισε πως «είμαστε χαρούμενοι,

ξεκινήσαμε προπονήσεις και περιμένουμε τους αγώνες. Είναι επαγγελματικό πρωτάθλημα, έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως».
Ο ακραίος του ΟΦΗ Σωκράτης Χαραλαμπίδης, τόνισε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε και πάλι στο σπίτι μας. Στόχος να έρθουμε σε φόρμα για τους αγώνες του Ιανουαρίου. Να είμαστε υγιείς και όλα θα πάνε καλά. Μπορούμε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Νίκος Καρατζάς, υποστήριξε πως «άργησε η επιστροφή μας και είμαστε χαρούμενοι. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να δουλέψουμε τώρα ένα μήνα για να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε ρυθμούς αγώνες».

Ενώ ο λίμπερο Σπύρος Βελούδης ανέφερε ότι «είμαστε χαρούμενοι και στεναχωρημένοι. Χαρούμενοι γιατί επιστρέφουμε, αλλά η δουλειά που είχαμε κάνει πριν την καραντίνα, έμεινε στην μέση. Χρειαζόμαστε τώρα ένα μήνα προπόνηση για να επιστρέψουμε».

Το καθημερινό πλέον προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, περιλαμβάνει προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο (λόγω εργασιών στο παρκέ του κλειστό του Βραδινογιάννειου αθλητικού κέντρου) και βάρη το πρωί στο γυμναστήριο του Παγκρητίου σταδίου.

Οπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, κάνει εβδομαδιαία τεστ covid-19.

Δείτε στο VIDEO δηλώσεις προπονητών και παικτών της ομάδας βόλει του ΟΦΗ για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Πολυμέσα