Volleyleague στο "ψυγείο"

Μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με την καραντίνα που θα μπει η χώρα από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2020 και για τρεις εβδομάδες, οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε σε τηλεδιάσκεψη αποφάσισαν τα ακόλουθα:

Συζητήθηκαν προβλήματα λειτουργίας των ΤΑΑ καθώς και θέματα συντήρησης των ομάδων, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή η ΕΣΑΠ έκανε προσπάθεια για να συμπεριληφθεί η Volley League στα πρωταθλήματα που συνεχίζονται όπως η Super League 1 στο ποδόσφαιρο και η Basket League στο μπάσκετ.

Σε όλες τις ομάδες με το που θα επανεκκινίσει το πρωτάθλημα θα τους δοθούν 10 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούν οι αθλητές.

Το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πότε θα δώσει η κυβέρνηση την έγκριση για επιστροφή στα γήπεδα.

Η ΕΣΑΠ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της την επόμενη εβδομάδα αφού προηγηθούν και νέες συζητήσεις μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού.